Hoppa till innehåll

PIM Administrator

Sista ansökningsdag
16 oktober 2024 (18 dagar kvar)
Publiceringsdatum
16 september 2024
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Bli vår nästa PIM Administrator på Foxway!

Är du en driven person med tekniskt intresse och vana att jobba med IT produkter och system? Vi söker nu en engagerad PIM Administrator till vårt team i Solna, Stockholm.

Foxway är ett globalt företag med över 1 300 kollegor i sex länder. Tillsammans gör vi det digitala livet enkelt för våra kunder. Det gör vi genom att jobba hållbart i alla dimensioner: Miljömedvetet, socialt och ekonomiskt. Win-win-win för kunden, företaget och miljön. Organisk tillväxt i kombination med strategiska förvärv har gjort att vi på Foxway vuxit kraftigt de senaste åren.

Vi på Foxway erbjuder olika Tech-lösningar med cirkulära tjänster, allt från Leasing till direkt köpta enheter. Under garantiperioden sköter vi all service och reparation på enheterna. När en enhet gjort sitt med just den användaren tar vi tillbaka enheterna för ytligare service och renovering för att återskapa ett nytt liv för enheten, vilket skapar cirkuläret och mervärde.


Om rollen

I rollen som PIM Administrator kommer du vara kontaktperson för hantering av produktmasterdata samt bistå med en närvaro online av produkterna genom skapande och spridning av relevant innehåll. Du ansvarar för att bidra till lösningar på operativa utmaningar och ge strategisk vägledning för att hantera problem. En viktig del i rollen är att upprätthålla processer, standarder och verktyg i samarbete med affärs- och IT-systemägare för att hantera produktmasterdata.

Din roll kommer att vara avgörande för att säkerställa hög kvalité ut mot våra kunder och du kommer att få en unik inblick i den cirkulära processen - en utmärkt möjlighet för personlig och professionell utveckling.


Vi söker dig som har:

  • +3 års erfarenhet av att arbeta med PIM-system eller liknande IT-system för produktinformation.
  • Förmåga att hantera stora datamängder med stor noggrannhet.
  • Teknisk förståelse och intresse för tekniska produkter.
  • Stark kommunikationsförmåga och vara att samarbeta med olika interna och externa avdelningar.
  • Erfarenhet av e-handel, digital marknadsföring eller produktledning är meriterande.
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift.


Plats: Solna, Stockholm

Anställningsform: Heltid

Hos Foxway behandlar vi ansökningar löpande, så vi uppmuntrar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Har du några frågor om rollen eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta vår TA-partner Ellen på Ellen.berggren@foxway.com.

Bli en del av vårt innovativa team och hjälp oss forma framtiden för cirkulär teknik hos Foxway!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se