Hoppa till innehåll

Operativ projektledare - kultursektorn

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du bli en del i vårt kreativa team inom det regionala utvecklingsprojektet Dansutveckling Norrbotten? Med stöd från Region Norrbotten och Kulturrådet arbetar projektet för att utreda och stärka de professionella dansarna och koreografernas förutsättningar inom regionen.

Just nu söker vi dig med erfarenhet av projektledning och arbete inom dans- och/eller kulturområdet. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp och har lätt för att nätverka och bygga relationer. Du är strategisk och organiserad i ditt arbete och har ett brinnande intresse för utvecklingsprocesser. För att trivas och nå goda resultat inom uppdraget krävs social såväl som digital kompetens.

Som operativ projektledare arbetar du nära den strategiska projektledaren; ni är tillsammans ansvariga för planering, utformning och genomförande av projektets insatser. Digitala avstämningar och gemensamt planeringsarbete med projektets styrgrupp bestående av projektägare (Danskonsulenten Region Norrbotten) och arbetsgivaren (Danscentrum Norr) sker veckovis. I övrigt arbetar du självständigt och har frihet att planera och lägga upp ditt arbete på det sätt som passar dig bäst.

Arbetsuppgifter:

Som operativ projektledare är du bland annat ansvarig för planering och genomförande av olika aktiviteter, dokumentation och kommunikation. Du innehar delat budgetansvar och återrapporterar till styrgruppen.

Under hösten 2024 ligger fokus på genomförande av redan inplanerade aktiviteter och evenemang, sammanställning av dokumentation och utformning av nästkommande års insatser.

2025 är projektets avslutande år där fokus ligger på genomförande av planerade insatser, kommunikation samt arbete kopplat till långsiktig förankring och spridning av projektets resultat och slutsatser.

Praktisk information:

Vi ser gärna att den operativa projektledaren är bosatt i Norrbotten eller angränsande region för att möjliggöra uppsökande insatser, i övrigt sker arbetet på distans. Resor inom Norrbotten förekommer samt visst kvälls- och helgsarbete.

Körkort och tillgång till egen bil är meriterande.

Tidsbegränsad anställning: 1 oktober 2024 - 31 december 2025. Med eventuell möjlighet för förlängning inom andra projekt.

Omfattning: 80%. En lägre procentsats (60-80%) kan eventuellt vara möjligt. Uppge önskemål om omfattning i din ansökan.

Arbetstider: Flexibelt, i huvudsak dagtid, möjlighet att anpassa och kombinera med annan sysselsättning

Lön: Fast månadslön.

Ansökan:

Ansök senast den 31 Augusti genom att maila personligt brev och CV till: rebecka.strand@norrbotten.se och info@danscentrumnorr.se

Märk mejlet med ”Projektledare DUN”.

Innehåll personligt brev:

  • Vad med uppdraget väckte ditt intresse?
  • Vilka är dina tidigare erfarenheter av projektledning
  • Vilka är dina tidigare erfarenheter av arbete inom dans- och/eller kulturområdet?
  • Hur ser dina kopplingar till Norrbotten ut?
  • Beskriv gärna dina personliga egenskaper.
  • Har du körkort eller tillgång till egen bil?
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se