Hoppa till innehåll

Personlig assistent till 25-årig kille i Eskilstuna

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Du kommer att arbeta för en kille med funktionsnedsättning som är 25 år gammal och för närvarande bor i Eskilstuna. Arbetet innebär att vara behjälplig med grundläggande och övriga behov.

Med grundläggande behov avses bland annat av- och påklädning, måltider och hygien, t.ex. dusch och toalettbesök. Övriga behov består av hjälpinsatser som inte är fysiskt integritetsnära som t.ex. hushållsgöromål, fritidsaktiviteter och medicinering. Sondmatning förekommer. Han har behov av träning och att vara ute och få luft och se människor så du kommer att följa med honom på träning och gå på promenader med rullstol.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Du bör ha gott tålamod, vara glad och hjälpsam samt ansvarsfull.

Det är viktigt att du kan kommunicera med myndigheter, läkare och andra utomstående på det svenska språket. Det är meriterande om du även talar arabiska eller kurdiska på sorani-dialekten.

Vi har kollektivavtal genom medlemskap i Vårdföretagarna och kan därigenom tillhandahålla goda arbetsvillkor och försäkringar.

Anställningen anställningen kommer sannolikt vara på 75 % så länge assistansuppdraget varar med eventuell möjlighet att arbeta heltid. Till en början kan timanställning tillämpas.

Ansökningar tas helst emot via e-post.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
03 juli 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se