Hoppa till innehåll

Målare och blästrare sökes till Alucrom, Sveriges största rostskyddsentr...

Sista ansökningsdag
21 februari 2025 (161 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

På Alucrom förlänger vi livslängden på allt från ytterst små produktdetaljer, till fordon, cisterner och hela broar. Har du erfarenhet av måleri eller blästring och vill bli en del av Sveriges ledande rostskyddsentreprenör, med verksamheter även i Finland och Polen? Då är det här möjligheten för dig.

Vi söker dig som vill ha en roll med varierade arbetsuppgifter i Alucroms organisation i Västsverige, där du arbetar inom både våra affärsområden fabrik och entreprenad. Denna roll erbjuder en dynamisk vardag och passar dig som är flexibel, villig att arbeta på olika orter samt öppen för resor i tjänsten. Du får även möjlighet till personlig och professionell utveckling. Vi välkomnar både dig med lång erfarenhet av rostskyddsmålning, oavsett om du har arbetat i en målningsfabrik eller ute på fält och dig som precis kommit ut i arbetslivet. Oavsett om du idag arbetar som byggnadsmålare, industrilackerare eller billackerare, är det viktigaste för oss att du trivs med yrket, är skicklig på det du gör och är villig att lära dig mer.

Alucrom har idag 13 strategiskt placerade fabriker i Sverige, Finland och Polen. I Sverige har vi fabriker från Nyvång i syd till Gävle i norr. Vårt erfarna entreprenadteam kommer med komplett utrustning för blästring och målning ute hos kund eller olika objekt. Vårt huvudkontor finner du i Arendal, Göteborg där vi också har vår helt nybyggda fabrik Arendals Backe – Nordens mest moderna anläggning för tung rostskyddsmålning.

Om vi får önska

  • Du har erfarenhet av att arbeta i en liknande roll, gärna från ett måleri, verkstad eller annan industri
  • Du har kunskaper om olika blästringstekniker och färglära
  • Du har erfarenhet av att bedriva underhåll på plats hos kund
  • Du är noggrann, tar ansvar för att arbetet går framåt och är mån om att slutföra det du påbörjat på ett bra sätt
  • Du talar svenska eller engelska
  • Du är intresserad av utveckling och ser möjligheter till förändringar och förbättringar i arbetet

Om du dessutom har med dig något av nedan ser vi det som meriterande

  • Utbildning till diplommålare
  • Erfarenhet och behörighet för att köra truck och travers
  • Körkort

Personliga egenskaper som vi ser som värdefulla är att du är samarbetsinriktad och har intresse och förmåga att tillsammans med andra utföra uppgifter och nå gemensamma mål. Vår framgång kommer av att alla arbetar som ett team och där vi alltid försöker skapa bästa möjliga förutsättningar för den som ska ta över nästa moment.

Vi är övertygade om att ju bättre vi trivs på jobbet desto bättre blir resultatet av det vi gör. En säker arbetsplats där vi är rädda om såväl varandra som vår miljö är en självklarhet för oss på Alucrom.

Arbetsförmåner

  • Ständigt lärande och goda utvecklingsmöjligheter. Vi tror på att utveckling och lärande går hand i hand med att trivas på jobbet. Vi kan erbjuda möjligheter till utveckling inom nya roller och även specialisering inom olika kompetensområden.
  • Bra anställningsvillkor. Vi har kollektivavtal och erbjuder avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjuklön och pension.
  • God sammanhållning, lojalitet och kamratskap. Teamwork är ett nyckelord hos oss vilket därmed genomsyrar allt vi gör. Vi stöttar varandra och lär av varandra och hjälps åt för att vi genuint bryr oss om varandra.

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald hos Alucrom eftersom vi vet att just olika perspektiv och blandade erfarenheter är viktig för att skapa framgång. Titta gärna på vår hemsida www.alucrom.se där vi beskriver mer utförligt vad vi gör.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
21 februari 2025 (161 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se