Hoppa till innehåll

Underhållsmekaniker | IMS Nonwoven AB

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om MURTRA NONWOVENS - IMS NONWOVEN AB

Företaget har mer än 50 års erfarenhet av att producera fiberduk och är specialiserat på att tillverka textil av typen Nonwoven. IMS Nonwoven AB ingår som en del av den spanska företagsgruppen Industias Murtra och tillsammans med moderbolaget Tefisa i Spanien, så bildar IMS Nonwoven AB divisionen Murtra Nonwovens.

Murtra Nonwovens utvecklar och producerar högkvalitativa non-woven lösningar för kunder inom marknader som bil- medicin-, hygien- och tekniska sektorer, bland många andra.

Efterfrågan av våra produkter ökar stadigt och vi behöver därför förstärka vår underhållsavdelning med ytterligare en Underhållsmekaniker.

Arbetsbeskrivning

Som mekaniker på underhållsavdelningen hos oss på IMS Nonwoven kommer du att arbeta med varierande uppgifter inom såväl förebyggande service- och underhåll som akuta reparationer. Du ingår i en grupp på 6 personer som tillsammans ansvararför att ge vår produktion förutsättningar att producera med så få driftsstopp och störningar som möjligt. Ditt arbete kommer dessutom att innebära attproaktivt jobba med förebyggande underhåll och planerade driftstopp. Detta för att undvika så få akuta stopp som möjligt. Nyinstalltioner kommer också att förekomma samt visst underhåll på fastigheten.

Profil

Vi söker dig med stort tekniskt intresse och som är praktiskt lagd. Du är duktig på mekanik och vi tror att du har arbetat i en liknande roll tidigare. Men vi tackar inte nej till dig somär i början av din yrkeskarriär och vill lära dig jobbet från grunden av dina erfarna kollegor. Det viktigaste är att du har ett stort tekniskt intresse och vill lära dig mer. Vi utbildar gärna rätt kandidat i ämnena som eventuellt saknas som tex svarv, fräs, svets, pneumatik etc. I grunden har du kanske någon form av teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet.

För att smälta in som person behöver du vara engagerad och driven. Du tar stort ansvar för ditt arbete och är en god lagspelare. Du har en positiv framtoning och brukar vara den som ser till att teamet mår bra.Kan man dessutom lägga till egenskaper somflexibel, hjälpsam och prestigelös, då är du den vi letar efter.

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar IMS Nonwoven med HIREQ. För ytterligare information kring denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
07 juli 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se