Hoppa till innehåll

Försäljningschef | Glam of Sweden

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om Glam of Sweden

Glam of Sweden erbjuder prisvärda skönhetsprodukter för alla. Vårt breda sortiment karaktäriseras av hög innovationstakt och smarta exponeringslösningar från Party Pack fyllda med glitter och glädje till vardagslyx och My Beauty Care med fokus på hår, spa och skönhetsvård. Vi bär stolt värderingar som passion, pålitlighet och modet att skilja oss från mängden. Vi strävar ständigt efter att utvecklas, är flexibla, lösningsorienterade och vågar agera snabbt på nya möjligheter.

Rollbeskrivning

Som Försäljningschef hos oss på Glam of Sweden kommer du att spela en avgörande roll i vår fortsatta expansion. Vi befinner oss i en expansiv fas med en omsättningsökning till det dubbla under 2024. Du får operativt kundansvar både nationellt men framför allt med internationellt fokus, med ansvar för både distributörer och kedjekunder.

Din Profil

  • Erfarenhet och Kompetens: Du har dokumenterad erfarenhet av internationell försäljning, förhandling och arbete med storkunder inom snabbrörliga konsumentvaror. Din analytiska förmåga matchar din strategiska kompetens. Du har erfarenhet av export och affärsrelationer från olika marknader.
  • Personliga Egenskaper: Du är en snabbfotad och prestigelös person som är lika bekväm med att vara behjälplig utanför ditt ansvarsområde, som att utforma långsiktiga strategier. Din entreprenöriella ådra drivs av utveckling och innovation.
  • Kommunikation: Du uttrycker dig obehindrat på både svenska och engelska, i både tal och skrift.
  • Resor: Rollen innebär frekventa resdagar, både nationellt och internationellt.

Om Dig

Du delar våra kärnvärden och har en passion för försäljning, förhandlingar och att nå resultat. Men du inspireras även att arbeta i det mindre företaget där du snarare jagar än att blir jagad. Vi ser gärna att du är en person som vågar tänka nytt och agera snabbt i en ständigt föränderlig bransch, där våra interna vägar till beslutsfattande är kortare än hos de flesta andra bolag. En positiv inställning till utmaningar och ett brinnande intresse för att bidra till företagets och våra kunders framgång är grundläggande framgångsfaktorer för både dig och vårt företag.

Denna rekryteringsprocess

I denna rekryteringsprocess samarbetar Glam of Sweden med HIREQ. För ytterligare information kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.Vi ser fram mot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se