Hoppa till innehåll

Restaurant Manager till Port & Gildas på Ystad Saltsjöbad

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor? Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans – ESS.

Om rollen

Som Restaurant Manager för Port & Gildas är du ytterst ansvarig för driften av båda restauranger. I rollen ingår planering, schemaläggning och drift. Du kommer leda ett team på ca 20 medarbetare, till din hjälp har du assisterande Restaurant Manager och såklart ett stort team med mycket passion och engagemang att ge våra gäster en upplevelse i världsklass.

Tjänsten är också en del av vår AC-grupp, i den sitter alla våra ledare och andra specialistroller. Vi träffas en gång i månaden där vi utmanar varandra i ledarskap, stöttar i utmanande frågor och inspirerar varandra med ledarskap i fokus. Du kommer även vara MOD (Manager on Duty) ett par helger varje år, under dessa helger är du en ledare för hela huset och stöttar samt säkerställer drift och gästresan.

Tjänsten är tillsvidare på 100%Tillträde & lön enligt överenskommelse.

Ansvarsområden
  • Personal- och arbetsmiljöansvar för ett grymt team på ca 20 medarbetare
  • Säkerställer att du och ditt team följer och lever våra värderingar
  • Utveckla arbetssätt med hospitality i fokus
  • Nära samarbete med andra avdelningar och kollegor för att säkerställa hela gästresan
  • Ansvarig för KPIer kopplat till ekonomi, gästnöjdhet och medarbetarnöjdhet
Vem är du?

För att trivas i rollen behöver du vara engagerad och nyfiken. Du är trygg i dig själv med mod och handlingskraft att hantera oförutsägbara situationer. Du tänker nytt och drivs att att utveckla både leverans och våra medarbetare.

Kvalifikationer
  • Du har tidigare erfarenhet inom branschen, kanske har du varit restaurangchef? Eller är du en riktigt vass assisterande som är redo för att ta nästa steg?
  • Erfarenhet av att jobba i stort team där samarbete är en förutsättning för att lyckas.
  • Du är strategisk med god förmåga att förstå ekonomiska nyckeltal.
Varför Ystad Saltsjöbad?

Som anställd hos oss får du självklart bo och ätapå ESSgroups alla destinationer till förmånliga priser. Du får även friskvårdsbidrag och fri träning på alla våra pass. Men det viktigaste av allt - vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs och det kommer du märka både i det lilla i vardagen med också långsiktigt i utvecklingsplaner, utbildning och massa annat som håller motivation och engagemang på topp!

Ansökningsprocess

Annonsen går att söka till och med den 18 augusti. Därefter påbörjar vi urval och bjuder in till en första intervju, innan vi till slut väljer varandra har du fått träffa din närmsta ledare, kollegor och VD.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se