Hoppa till innehåll

Passionerad Bartender till Ystad Saltsjöbad!

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor? Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans – ESS.

Om tjänstenNu söker vi en passionerad bartender som vill vara en del av vårt team som tillsammans skapar upplevelser i världsklass. Du kommer få arbeta i våra olika barer med fokus på att leverera drinkar som våra gäster minns. Vi värdesätter kreativitet men också din förmåga att samarbetar med kollegor i både bar och restaurang. Vi är ett stort hus men leder med hjärtat därvi gärna går över gränserna för att stötta varandra.

Tjänsten är på 75% med varierade arbetstider både dag, kväll, helg, högtid och vardag.Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Känner du igen dig i nedan?

  • Du gillar när det går undan och gästerna är många.
  • Inga gäster i baren? Vem kan jag hjälpa med något annat? Vi värdesätter din handlingskraft att lyfta blicken och stötta dina kollegor.
  • Utbildning eller erfarenhet som bartender är en förutsättning för att behärska och trivas i rollen.
  • Du känner igen dig i våra värdeord - passionerad, lekfull, professionell och personlig.

Vi erbjuder digVi erbjuder dig en arbetsplats som alltid vill lite mer. Tillsammans skapar vi upplevelser i världsklass där mat och dryck har en central roll. Vi är också en arbetsgivare som vet att när du mår som bäst, presterar du som bäst - därför ser vi till att du blir inspirerad och ger dig goda förutsättningar att skapa magi för våra gäster!

Vi kommer hantera ansökningar löpande så vi ser fram emot din ansökan redan idag!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se