Hoppa till innehåll

Diskare till Ystad Saltsjöbad

Publiceringsdatum
29 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor? Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans – ESS.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter i disken samt städ av allmänna ytor. Andra uppgifter kan också förekomma beroende av verksamhetens behov - vi är ett stort hus där vi alla hjälps åt för att tillsammans skapa upplevelser i världsklass.

Vem är du?

För att trivas i rollen bör du vara framåt med god förmåga att ta egna initiativ och med ett öga för vad som behöver göras. Du är effektiv och klarar av tyngre lyft samt trivs i ett aktivt jobb.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av disk, städeller liknande arbetsuppgifter är meriterande
  • Fördel om du kan kommunicera på svenska eller engelska
  • Varierande arbetstider både morgon, kväll, helg och högtider så om du inte bor med cykelavstånd är körkort en fördel

Om processen:Vi kommer kalla till intervjuer löpande. Sista ansökningsdag är den 18 augusti.Tjänsten kan komma att tillsättas innan dess, så skicka in din ansökan direkt!

Tillträde och lön:Lön enligt avtalVi söker någon som kan jobba både50% tillsvidareanställning samt någon som kan arbeta extra vid behov.Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utbilda våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Utöver det får du friskvårdsbidrag samt otroliga kollegor och kanske till och med vänner för livet!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se