Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
30 november 2024 (78 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Granö Beckasin är ett naturturismföretag som ligger i Granö en liten by i Västerbotten nära vackra Umeälven. Anläggningen har 54 bäddar fördelade på ett Ekohotell, hotellstugor samt Fågelnästen, hotellrum i trädens toppar. I vår KRAV-märkta restaurang med ca 45 sittplatser - samt vår uteservering med ca 20 platser - serverar vi hemlagad mat med hög kvalité.

Våra gäster kommer från hela världen och vi erbjuder dom att upptäcka naturen och ger dom möjighet att välja bland en rad roliga aktiviteter kopplade mot naturen som exempelvis skoterturer, snöskovandringar, timmerflottfärd, älgsafari, kanotpaddling och örtvandring. Gästerna ska må bra, äta god och vällagad mat, sova gott och få den bästa servicen.

Du brinner för att ta med människor ut i skog och mark och få dem att känna sig trygga, bekväma och på bra humör. Du är glad och lättsam som person och har lätt för att prata och bekanta dig med främmande människor vare sig det är på svenska, engelska eller något annat språk. Du tar dig lika gärna an en liten grupp som en större grupp gäster. Du klarar av att jobba självständigt. Du har god kunskap om och vana av att vistas ute i skog och mark oavsett väder och årstid - du är med andra ord en riktig "skogsmänniska". Du planerar och förbereder inför aktiviteterna som vi erbjuder våra gäster.

I dina arbetsuppgifter ingår förberedelser inför våra vinteraktiviteter, köra skoterturer, gå snöskovandringar och skidturer.

KRAV - körkort för skoter

Arbetet är självständigt och till största delen utomhus. Du jobbar tätt ihop med övriga anställda på anläggningen.

Möjlighet till boende och anställning över sommaren.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 november 2024 (78 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se