Hoppa till innehåll

Industrielektriker

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Ansvar och arbetsuppgifter

Som vår mekaniker spelar du en viktig roll för vårt fortsatta effektiviserings- och utvecklingsarbete av vår underhållsverksamhet. Vårt UH-team består av 10-talet medarbetare med roller och funktioner som starkt kompletterar varandra och utgör det "skyddsnät" en tillverkande livsmedelsindustri behöver för att hålla driften säker!

Vi ser att du har erfarenhet av elteknik, installation och felsökning. Att du har ett intresse av att utveckla och lösa tekniska knutar! Vi följer driften och behov som en stark service-enhet och tar del i projekt, investeringsarbeten och underhållsarbete av allmän karaktär.

Kvalifikationer

· El-programmet, med erfarenhet från industriellt el-arbete, viss programmerings- och/eller automationskunskaper.

· kunskaper i el-lära, säkerhet och felsökning

Vår nya industrielektriker i Frödinge är lyhörd mot produktion - 'kunden' som vårt UH-team servar! Socialt kompetent och med ett utpräglat sinne för kvalitet, egen drivkraft och som kommer med egna förbättringsförslag och lösningar. I bagaget har vår nya industrielektriker några års erfarenhet av felsökning, reparationer och löpande underhåll, samt ett strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt.

Efter hand introduceras du även i vårt beredskaps-team.

Din inställning och dina värderingar går hand i hand med våra;

du är modig, inspirerande och pålitlig!

Vi erbjuder dig möjlighet att utvecklas i vårt UH-team i Frödinge. Tjänsten är 100%. Du rapporterar till UH ledare. Skiftgång kan förekomma. Tillträde snarast.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 juli 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se