Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
29 januari 2025 (150 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker en skräddare till säsongen 2025 i Astrid Lindgrens Värld, Vimmerby.

"Jag trodde du var på låtsas, men nu vet jag att du finns på riktigt." – ett besökande barn till Madicken i Astrid Lindgrens Värld

I Astrid Lindgrens Värld kliver besökarna rakt in i sagornas värld och blir direkt en del av den. Här får barnen och deras familjer träffa, prata och leka med karaktärerna från Astrid Lindgrens böcker. Våra besökare får under högsäsong varje dag se berättelserna från de välkända böckerna spelas upp i över 50 olika förställningar. Varje år har parken ca en halv miljon besökare och det gör oss till Sveriges största utomhusteater och en sagovärld som skapar minnen för livet. Vår målsättning är att levandegöra Astrid Lindgrens författarskap och att arbeta i hennes anda utifrån grundvärderingen att alla människor har samma värde och är lika viktiga. Hos oss har alla en betydelsefull del i att skapa en äkta och genuin upplevelse av Astrid Lindgrens Värld.

Vill du vara med?

Som skräddare arbetar du i vår kostymateljé med samtliga kostymer till alla karaktärer i Astrid Lindgrens Värld. Du ingår i teamet på kostymavdelningen som består av skräddare, tillskärare och kostymtekniker. Arbetet består främst av nysömnad, lagning och underhåll. Under spelperioden sköter kostymavdelningen tvätt, strykning och underhåll av samtliga kostymer.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom skrädderi samterfarenhet inom området teater/scenkostym. Kunskap inom mönsterkonstruktion, patinering, läderarbete och modistyrket är meriterande.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning tillför verksamheten och välkomnar alla oavsett etnicitet eller kulturell bakgrund. Uppfyller du de formella kraven är du välkommen att söka till oss!

Ansökan fyller du i på vår hemsida www.astridlindgrensvarld.se. Vi tar inte emot några ansökningar via post eller e-post.

Anställningsperiod: ca 7 januari– slutet på augusti 2025

Lön: enligt avtal mellan Scen & Film och Svensk Scenkonst. Sista ansökningsdag: 6 oktober 2024 Intervjuer sker enbart i Astrid Lindgrens Värld, Vimmerby, i oktober/november 2024

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
29 januari 2025 (150 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se