Hoppa till innehåll

Personlig assistent sökes till ett långvikariat på ca 30%

Publiceringsdatum
29 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker en kille eller tjej som kan tänka sig att ha en tjänst på 30 % där möjlighet till extra timmar kan uppstå! Önskvärt är att introduktion startar i september då tjänsten tillsätts i oktober!

Vår kund är en kille på ungefär 30 år, hans intressen är många som te x bakning, promenader, cykling, enkla Brädspel, film, utflykter och glass!

Eftersom han har svårt att kommunicera med ord så använder han teckenspråk som stöd vid kommunikation med dig och du hjälper honom med detta för resten av omvärlden.

Du blir hans trygga zon när han te x känner sig stressad, och det kan vara när det är höga oljud och mycket stök omkring honom, då är det av stor vikt att du finns i hans närheten och hjälper honom att varva ner.

Du är en person som tycker om att hänga med på hans äventyr och avsluta kvällen med film och chokladbollar i soffan.

Hans assistenter är med honom dygnet runt, veckans alla dagar.

Han gillar att bygga långa relationer med människor och ser gärna att du vill vara med honom under en lång tid framöver.

Krav:Du talar och förstår det svenska språket på en bra nivå.

Du har ett brottsregisterutdrag från polisen. (Detta beställer du enkelt hem via polisens hemsida)https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter-...

Referenser från tidigare arbeten (lämnas efter intervju).

Du sökande som bor på annan ort har körkort och tillgång till bil då bussförbindelserna inte stämmer överens med arbetstiderna.

- Personlig lämplighet och kundens val är det absolut viktigaste vid rekrytering. Lägg extra tid på att skriva ett personligt brev där du berättar om dig själv och förklarar varför du tycker detta uppdrag låter intressant.

Vi har kollektivavtal (Bransch G).

Att tänka på inför din ansökan

För anställning hos oss på Inre Kraft behöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.

Känner du att beskrivningen av detta jobb är någonting som passar dig? Ansök snarast, vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via telefon eller mail, ansök via extern länk med ditt CV och personliga brev.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se