Hoppa till innehåll

Vi söker nu hjältarna att drifta vårt nyrenoverade Hotell Kittelfjäll

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arrendator till Hotell Kittelfjäll.

Kittelfjäll har länge varit en plats som många besökare blir förälskade i och återkommer till. Vi tror att en stor bidragande anledning är det personliga mottagandet och känslan av samhörighet som präglar vår by. Viljan att hjälpas åt är stark.

Vårt mål är att vi ska vara Sveriges trevligaste och fjällhotell. Våra gäster och personal ska alltid känna sig välkomna, trygga och sedda samt känna att vi visar ett stort engagemang där både vi och våra gäster är stolta över vår verksamhet.

I Kittelfjäll säger alla HEJ! till varandra!

Vårt skidområde består av naturligt formade raviner, glesa björkskogar och böljande åsar. Ett skidberg med utmanande och varierande skidåkning, så lättillgänglig offpist att du bara behöver kliva av liften för att hitta den, men även med flertalet pistade backar, alltifrån snälla till mer utmanande, barnområden och fun-park med en blandning av hopp och features. Vi har flera längdspår, ett draget fjällspår och milslånga skoterleder i alla väderstreck.

Nu söker vi er/dig som ska drifta hjärtat invid backen, Hotell Kittelfjäll.

En komplett hotellanläggning med nyrenoverade rum, konferensutrymmen, lounge del, bar/afterski/nattklubb, gym och restaurang Borkan i sitt serviceutbud.

Vårt nyrenoverade hotell har en historik som navet invid backen sedan 1956 och är en klassiker iden svenska fjällvärlden. Våra målgrupper är många och vi har ett gott rykte. Såklart är det balansen i läget invid liftarna, bemötandet och atmosfären som skapar vår attraktion, och såklart har du som intressent samma balans, det är outdoor och indoor i harmoni, men det där vet och kan du redan. Hotelldrift på destination med olika reseanledningar är meriterande. Förutom själva driften av anläggningen är paketering viktigt. Samverkan med alla andra aktörer som har Kittelfjäll som bas för sin verksamhet är också avgörande för framgång. Det finns en aktiv företagarförening som ses regelbundet och samverkar kring en rad utvecklingsfrågor. Gruppen består av ett flertal andra boendeanläggningar, restauranger och aktivitetsföretag. Destination Kittelfjäll är också representerad i denna grupp.

Vi kunde ju skriva mängder om Kittelfjäll som vi älskar, men... Ring mig så får du sanningen direkt. Per Mellström 070/609 33 98! Vi tycker det är ett drömuppdrag för en klok entreprenör med hospitality i blodet.

Tillsammans är vi hjältar. Hotell Kittelfjäll är hjärtat i vår by.

Vill du veta mer om Kittelfjäll, hotellet och hur en resa tillsammans med oss skulle se ut, så kontaktar du någon av våra rekryterare på Besöksverket enligt nedan.

Per Mellström tel 070/609 33 98 per.mellstrom@huvudverket.eu Lena Detter tel 070/744 00 79 lena.detter@huvudverket.eu

Du kan även göra en intresseanmälan här så kontaktar vi dig

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se