Hoppa till innehåll

Underhållstekniker

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Under året som gått har vår verksamhet i Korsberga genomgått en transformation där helt nya produktionsanläggningar har byggts och personalstyrkan har gått från ett 20-tal till dagens ca 50 medarbetare.

Som krona på verket kommer vi under hösten att installera en världsunik och högteknologisk anläggning för sortering av plast där vi som bolag bryter helt ny mark i återvinningsbranschen. Därför förstärker vi nu vår organisation med en Underhållstekniker och vi söker dig som har ett gediget intresse för underhåll samt optimera, förfina och bidra till en produktion i världsklass!

Tjänsten
Som Underhållstekniker hos oss får du möjlighet att arbeta i en dynamisk organisation som präglas av en entreprenörsanda. Klimatet hos oss är positivt och utvecklande och rollen innebär en hög grad av frihet i samspel med kompetenta kollegor. En stor del av din vardag innebär planering/beredning av förebyggande- och förbättrande underhållsarbeten, tillse att material och reservdelar finns hemma samt att personal finns att tillgå.

Du skapar och upprätthåller servicescheman, kallar till och leder förservice- och uppföljningsmöten samt synkroniserar dialogen mellan underhåll och produktion.

Vidare tillser du att:

  • Arbetet med utvecklingen och användandet av underhållsystemet fortskrider samt utbildar kollegor avseende dess användning.
  • Instruktioner, underhåll och andra kontroller är sammanlänkade i underhållssystemet.
  • Rutiner/instruktioner och arbetssätt på avdelningen utvecklas, dokumenteras och implementeras i samverkan med kollegor på avdelningen.

Kompetensprofil

  • Goda tekniska baskunskaper från tillverknings- eller processindustrin
  • Erfarenhet av praktisk felsökning i drift
  • Erfarenhet av arbetsledning eller samordning av arbeten
  • Praktisk erfarenhet av underhållssystem
  • Goda kunskaper i Lean-metodiken
  • Kunskap i Office-paketet
  • Svenska och engelskakunskaper i tal och skrift

Som person är du teknikintresserad och vetgirig, med ett mått av envishet. Du är öppen för nya lösningar och redo att tänka nytt när befintliga metoder inte når hela vägen fram. Du trivs med att jobba i team men är inte rädd för att själv ansvara och driva projekt. Du har en positiv grundinställning och har förmågan att se helheten och förstår hur olika insatser och förändringar samverkar med varandra. Eftersom rollen är mångfacetterad ser vi gärna att du är strukturerad och har ett utvecklat ordningssinne.

Vi tillämpar löpande urval så var snabb in med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
21 juli 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se