Hoppa till innehåll

Veterinär med hästintresse till Ramkvilla Hästklinik

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (17 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du nyexaminerad veterinär med stort hästintresse? Eller har du flerårig erfarenhet som hästveterinär och söker din nästa arbetsplats i hjärtat av Småland? Då kanske vi är en klockren match.


Om tjänsten & vem vi söker

Ramkvilla Hästklinik växer och vi är nu på jakt efter en fjärde veterinär till teamet. Utöver en veterinärlegitimation har du också, kanske inte så förvånansvärt, ett genuint och brinnande intresse för hästar och hästsport! Antingen är du relativt nyexaminerad veterinär eller så har du kanske flerårig erfarenhet, oavsett söker du dig till en hästklinik i hjärtat av Småland och ser detta som en passande arbetsplats för dig.

Utöver din praktiska erfarenhet och hästintresse lägger vi givetvis minst lika stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du har en mycket god social förmåga och värderar personlig kontakt och service gentemot dina patienter, kunder och kollegor.


Vad vi erbjuder

Hos oss får du arbeta i ett positivt, trevligt och involverande team som alltid hjälps åt och stöttar varandra där det behövs. Du kommer att få jobba mycket med sporthästar men vill du fördjupa dig i områden som exempelvis tänder eller internmedicin kan den möjligheten också finnas. Då vi också önskar bredda vår ambulerande verksamhet kommer viss tid spenderas ute på fält där du får möjligheten att verkligen lära känna dina kunder.

Vi är en del av Svenska Veterinärgruppen som är en större sammanslutning av veterinärkliniker och djursjukhus över hela Sverige.


Om kliniken

Ramkvilla Hästklinik öppnade upp 2014 och är en fullt utrustad klinik för poliklinisk verksamhet. På kliniken finns den senaste tekniken såsom direktdigital röntgen, ultraljud, stötvåg och endo-/gastroskop. Majoriteten av våra besök gäller hästar som har nedsatt prestation, oftast i form av någon rörelsestörning eller hälta. Vi får träffa allt från hobbyhästen till landslagshästen och alla är lika välkomna. För de problem som kräver ytterligare åtgärder ordnar vi remiss och hjälper även till med eventuell eftervård.

Idag består arbetsgruppen av tre veterinärer och fyra assistenter. Vi som jobbar på kliniken har alla ett brinnande intresse för hästar, både professionellt och privat. Såväl veterinärer som assistenter har också långt erfarenhet av att jobba med våra fyrbenta vänner. Lär gärna känna oss bättre på vår hemsida.


Övrig information

Tjänsten avser en heltidstjänst med startdatum enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se