Hoppa till innehåll

Serviceinriktad medarbetare till vårt härliga gäng på Kundtjänst.

Sista ansökningsdag
08 september 2024 (7 dagar kvar)
Publiceringsdatum
23 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu en ny kollega till vårt kundtjänstteam!

Vi erbjuder en utvecklande och varierad arbetsplats med möjlighet till en intern karriärsresa, där glädje, engagemang, effektivitet, energi, trygghet och ödmjukhet/respekt står i centrum.

Som medarbetare hos Venture Design har du möjlighet att påverka din arbetsroll genom ditt engagemang och driv. I rollen kommer du i kontakt med många delar av organisationen och framför allt våra kunder, som till största del är våra återförsäljare.

Din huvudsakliga funktion är att leverera en fantastisk service och ett proffsigt bemötande där du kommer med proaktiva lösningar och svar. Du kommer ha daglig kontakt med företagets kunder via mail och telefon. Då företaget har såväl svenska som internationella kunder behöver du hantera både svenska och engelska i tal och skrift. Din roll har stor betydelse i vår strävan efter att blir marknadens bästa kundservice.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

· Reklamationshantering mot våra kunder

· Spårning av leveranser

· Besvara produktfrågor

· Orderhantering

Vem är du?

Dina personliga egenskaper är av stor betydelse och vi ser att du är social och utåtriktad med ett stort servicetänk.

Det är nödvändigt att du kan kommunicera väl, både i tal och skrift, på svenska och engelska.

Du har en god förmåga att hantera högre arbetsbelastning i perioder och kan hålla flera saker i gång samtidigt, när situationen kräver.

Vi söker dig som är prestigelös och engagerad i din yrkesroll. Du ska ha förmåga att strukturera upp, se vad som behöver prioriteras och känna dig bekväm med att jobba självständigt och i team.

Vi ser att du kan fatta egna beslut och acceptera att man inte kan göra klart allt varje dag utan får lämna arbetsmoment öppna från en dag till en annan. Tidigare erfarenheter av liknande arbete är meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du vill utvecklas och växa med oss.


Är du den vi söker? Tveka inte på att ansöka!

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.


Venture Design verkar som grossister av ute -och inomhusmöbler. Företaget grundades i sin nuvarande form under 2014 och förväntas 2024 ha en omsättning på närmre 400 MSEK. Idag har vi över 800 återförsäljare runt om i hela Europa och kunderna är främst onlinebaserade. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra produkter ur ett hållbarhets- och miljövänligt-perspektiv. Ett företagande som bland annat tydligt genomsyras av nytänkande, där vi själva både designar, utvecklar, marknadsför och distribuerar möbler med skandinavisk stil och hög prisvärdhet. Vårt svenska kontor är placerat i Växjö, vårt kinesiska kontor finns i Guangzhou och lagerverksamheten bedrivs från Knäred.

Gasellvinnare 2021, gasellföretag 2022 och 2023 i Kronobergs län.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
08 september 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se