Hoppa till innehåll

Cloud Konsult till Telia Cygate

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en lagspelare som gillar att jobba i en dynamisk och flexibel miljö? Drivs du av att få jobba med stora och komplexa IT-miljöer där just ditt jobb gör skillnad? Då kan rollen som Cloud Konsult vara din nästa möjlighet!

Mitt namn är Karin Lantz och jag arbetar som Konsultchef i Växjö. Vi söker dig som vill bli en del av vårt härliga konsultgäng och få fokusera på resan upp i molnet.

Är det här din nästa möjlighet?

I rollen som Cloud Konsult vägleder du våra kunder kring lämpliga molnlösningar och säkerställer en hållbar transformation från OnPrem till molnet med hänsyn till framtida anpassningar, utveckling och automation.

Du blir ett naturligt bollplank när kundens kompetens inte räcker till och arbetar i hela leveransen med teknisk design, implementation och migrering av lösningar. Hos oss på Telia Cygate finns det många möjligheter för dig att utveckla dina färdigheter i flera olika riktningar, och du får även arbeta med koncept, strategi och ramverk kring molnresan.

Exempel på vad rollen innefattar:

  • Automation av Cloud Foundation och Landing Zones
  • Vidareutveckla automation och CI/CD-pipelines
  • Arbeta i utvecklingsverktyg med olika programmerings- och scriptspråk
  • Samleverans av Cloud Adoption Framework och paketerade erbjudanden tillsammans Advisors, Architects och Engineers inom Telia Cygate Cloud Division


Telia Cygate Cloud Division

Vi är en nationell gruppering av engagerade Cloud-specialister som gärna djupdyker i ämnen såsom DevOps-metodik, automation, containers, scripting, IaC och CI/CD-processer. Inom Telia Cygate arbetar vi tillsammans med att implementera lösningar baserade på Azure, AWS eller GCP och ta till oss nya kunskaper för att i sin tur utveckla våra erbjudanden inom publika moln. Samtidigt säkerställer vi att Telia Cygate är ligger rätt i tiden med fokus på lösningar som är hållbara och skalbara.

Är det här du?

Som person är du lösningsorienterad och trivs bra i kunddialoger. Du trivs i en miljö där du får ge utlopp för dina tankar och idéer. Vi söker dig som vill utvecklas och arbeta i en varierande roll, där vi värdesätter våra kollegor och har roligt på jobbet.

Din erfarenhet:

  • Tidigare erfarenhet inom molnplattformar
  • Kunskap inom tekniker för automation och Infrastructure as code
  • Svenska och engelska, i tal och skrift


Telia Cygate är mer än bara en arbetsplats

Telia Cygate har länge varit kända som en IT-partner som har nätverk och säkerhet i sitt DNA. Sedan 2006 är vi en del av Telia Company, vilket ger oss en stabil grund att stå på för att hjälpa våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt.

Det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det. Vi tar med oss kompetens och glädje till alla möten, för vi vet att det är idéerna och mångfalden som bidrar till de mest hållbara lösningarna. Tillsammans gör vi det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld.

Intresserad?

Vi kommer att ha annonsen ute över sommaren men tillämpar ett löpande urval. Tveka därför inte att skicka in dina ansökan redan idag, då rollen kan komma att tilsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är: 2024-08-01

Placeringsort är: Växjö eller enligt överenskommelse

Om du har några frågor gällande den här specifika tjänsten så får du gärna kontakta mig Karin Lantz på karin.lantz@cygate.se.

Bakgrundskontroll ingår i våra rekryteringsprocesser. Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Telia Cygate – Home of Experts

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 augusti 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se