Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker en maskinförare inför kommande behov!

Sista ansökningsdag
15 september 2024 (6 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en självständig och van hjullastarförare? Är du redo för en ny utmaning? Anmäl ditt intresse idag!

Information om uppdraget:

Vi söker en hjullastarförare på heltid inför kommande uppdrag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera körning av hjullastare, lastning och lossning av gods.

För att trivas i rollen behöver du vara ansvarstagande, kunna arbeta självständigt och ha en god förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt. Tidigare erfarenhet av hjullastarkörning är meriterande och ADR-certifikat är ett krav.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är noggrann, har en hög arbetsmoral och trivs med att arbeta utomhus. Du ska ha ett positivt kundbemötande och vara van vid att ta egna initiativ. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om du tror att du har de kvalifikationer och egenskaper vi söker, ser vi fram emot att få din ansökan!

Sökord: Hjullastare, Heltid, Truck, Växjö

Sökord: Hjullastare, Heltid, Truck, Växjö
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com