Hoppa till innehåll
Peab AB logotyp

Arbetsledare

Sista ansökningsdag
05 oktober 2024 (34 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Arbetsledare

SÖKES TILL Peab Anläggning i kronoberg / Växjö

Vi är verksamma i projekt över hela region Syd och ibland projekt utanför vår egen geografi. Det medför att i den här rollen som AL måste man ha möjlighet att resa under arbetsveckan. Du erbjuds boende och du kan utgå från i stort sett var som helst i södra Sverige.

Vill du vara med på vår resa? Vill du utvecklas och växa tillsammans med oss? Vi söker ständigt efter duktiga medarbetare och vi tror du är en av dem!

Om tjänsten
Som Arbetsledare på Peab Anläggning arbetar du tillsammans med en Platschefen i olika mindre och medelstora projekt. I rollen som Arbetsledare är det ditt uppdrag att planera bemanning, förbereda med material till dina hantverkare samt följa upp genom dokumentation så att projekten fortskrider enligt plan. Du ger allt för att leverera goda resultat i rätt tid!

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor då du som Arbetsledare träffar våra beställare, har kontakt med leverantörer och jobbar nära vår personal.

Kravprofil och personliga egenskaper.
För att trivas och bidra i rollen tror vi att du har relevant utbildning och/eller erfarenhet av produktionsledning inom anläggning. Du talar och skriver svenska obehindrat samt innehar B-körkort.

Du har intresse, rätt inställning och har erfarenhet av att möta olika sorters människor och situationsanpassa ditt ledarskap. Du är van ledare som föregår med gott exempel. De individer du leder får du engagerade och du är duktig på sammanhållning och team building. Du har ett sinne för struktur, planering och ekonomi.

Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet.

Rekryteringsprocessen sker med löpande urval och vi går igenom ansökningarna under tiden annonsen ligger ute.

Kontaktpersoner

AC bitr Torgny Sällberg 073-337 39 10

PrChef Pär Knutsson 073-337 12 78

HR Marita Petkovic 072-533 78 36

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 oktober 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.