Hoppa till innehåll
Ottosson Truck AB logotyp

SERVICETEKNIKER – SMÅLAND & BLEKINGE

Publiceringsdatum
23 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
SERVICETEKNIKER TRUCK PLACERING SMÅLAND & BLEKINGE MED OMNEJD – OTTOSSON TRUCK

Arbetsuppgifter:
I rollen som servicetekniker /truckmekaniker kommer du att besöka företagets kunder där du självständigt utför felsökningar, service och reparationer av deras truckar och/eller teleskoplastare.

Du kommer även att genomföra regelbundna servicekontroller och förebyggande underhåll för att säkerställa att maskinerna fungerar optimalt.

Hantera dokumentation och rapportera om utförda reparationer och servicearbeten.

Du kommer att ingå i ett nätverk av kollegor som du alltid kan bolla dina dagliga utmaningar med.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har goda kunskaper inom mekanik, elektronik och hydraulik samt har några års erfarenhet av felsökning och reparationer av maskiner. Meriterande är erfarenhet av just truckar, teleskoplastare, lantbruks- och/eller entreprenadmaskiner.

Du har ett stort tekniskt intresse och trivs med att arbeta effektivt för att lösa kundernas behov.

Du är van vid att / vill jobba självständigt ute på fältet och trivs med att skapa goda relationer med dina kunder.

Din personlighet är av största vikt för tjänsten. Du är strukturerad och disciplinerad i ditt arbete. Att ta eget ansvar, egna initiativ och att vara kreativ i ditt arbete är något du trivs du med.

Körkort för personbil (B-körkort) är ett krav.

Placering:
Du utgår från ditt hem och vi ser gärna att du bor i Växjö/Älmhult med omnejd.

Vi erbjuder:
En spännande och utmanande roll i ett väletablerat företag inom materialhantering.

Möjlighet att utvecklas och växa professionellt inom företaget.

Arbetsmiljö som präglas av en familjär känsla och samarbete.

Om du är redo att ta dig an denna spännande utmaning och bli en del av Ottosson Trucks team av serviceexperter, skicka in din ansökan inklusive ditt CV och ett personligt brev till:
jobb@ottossontruck.se
Ottosson Truck AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 juni 2024 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ottosson Truck är en ledande leverantör av materialhanteringslösningar i södra Sverige och vi söker nu efter en kvalificerad servicetekniker för att ansluta till vårt team.

Som ett serviceinriktat företag vill vi alltid leverera femstjärnig service till våra kunder. Om du är tekniskt kunnig, serviceorienterad och vill vara en del av ett företag som både har sina medarbetare och sina kunder i fokus, kan det här vara din nästa utmaning!

Ottosson Truck erbjuder totallösningar med rätt truck, rätt service, rätt ergonomi, rätt pris och rätt finansiering.
Med Sverigeagenturen för Hyundai Forklifts & Cat
® Lift Trucks samt som återförsäljare för Combilift, Abeko och Tecna erbjuder Ottosson Truck en bredd av truckar som utvecklats utefter den skandinaviska marknadens behov.
Vi är stolta över att samarbeta med välrenommerade varumärken för att kunna erbjuda högkvalitativa materialhanteringslösningar, alltid efter våra kunders behov.


Men vi är mer än bara en leverantör. Vårt erfarna team av professionella servicetekniker är alltid redo att erbjuda snabb och pålitlig service och underhåll för att hålla våra kunders materialhanteringsutrustningar i optimalt skick. Vi förstår vikten av att minimera driftstopp och maximera produktiviteten, och vårt mål är att ge våra kunder en problemfri och effektiv upplevelse.

Vi värdesätter våra kunder och strävar alltid efter att bygga långsiktiga personliga samarbeten baserade på förtroende och ömsesidig framgång

Ottosson Truck AB är ett företag med över 50 års erfarenhet. Vårt huvudkontor finns i Bromölla. Vi har även verkstäder i Norrköping, Vara och Helsingborg. Företaget ingår i samma koncern som AB Hüllert Maskin, Svenska Jekko AB och koncernen ägs av moderbolaget Vara Maskinimport AB.