Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
29 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Sales Executive till Växjö med omnejd

Det här erbjuder vi dig
Vi söker dig som vill vara en del av ett fantastiskt gäng i ett bolag som växer mer än själva marknaden. Vi är marknadsledare inom premium chokladkakor och under 2023 blev vi främsta varumärket inom praliner. Vi är nu inne i en stor expansionsfas och rollen som Sales Executive blir inte bara utvecklande för dig, den är också viktig för oss och våra kunder.

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete där du själv planerar och disponerar din tid. Tycker du dessutom om att utveckla och förvalta befintliga kunder på ett relativt litet geografiskt område, är det här rätt arbetsplats för dig. Din produktportfölj innehåller starka varumärken inom premiumkategorin, produkter som inte bara är goda - de är dessutom väldigt lönsamma för dina kunder.

Vem är du då?
För att vara framgångsrik som Sales Executive hos oss på Lindt & Sprüngli är du en relationsbyggare som inte bara gillar att vara bäst. Vi söker dig som är bäst - oavsett kategori. Med obotlig optimism och mod tar du dig an utmaningar med fokus på att alltid överträffa målen. Vi söker dig som brinner för att göra affärer, med en naturlig drivkraft att bygga och skapa tillväxt, år efter år. Du är en affärsmänniska som förstår att det är du som driver och äger målet.

Kvalifikationer

  • Relevant säljerfarenhet inom dagligvaruhandeln, alternativt servicehandeln
  • Dokumenterat goda säljresultat
  • Ett högt inre säljdriv och brinner för att göra affärer
  • Ett analytiskt affärssinne, där du förstår vikten av lönsamhet.
  • Du är strukturerad och har god planeringsförmåga

Rollen
I rollen som Sales Executive arbetar du aktivt med dina butiker för att säkerställa att våra produkter är välexponerade i hyllan och på andraplacering, vid till exempel säsong, nylanseringar och centrala kampanjer - allt för att nå distriktets mål vad gäller kvalitet och kvantitet.

  • Du planerar och genomför kundpresentationer, skapar passande erbjudanden med fokus på att utveckla dina kunders affärer.
  • Du bistår dina kunder med säljfrämjande råd/utbildningar och stöd samt introducerar nya produkt- och sortimentslanseringar.
  • Ditt fokus ligger på att bygga långsiktiga relationer med dina befintliga butiker som är de stora aktörerna inom dagligvaruhandeln.

Vi jobbar för att hela tiden utveckla och optimera försäljningen tillsammans med våra kunder och för oss är det viktigt att vara en prioriterad leverantör inom varje distrikt. I rollen som Sales Executive arbetar du därför mot uppsatta mål och det är viktigt att du brinner för försäljning. 

Som Sales Executive ingår du i ett säljteam med åtta säljare där alla ansvarar för olika distrikt. Ditt distrikt innefattar stora delar av Småland; Växjö, Jönköping och Kalmar. Viss övernattning kan behövas, speciellt om du utgår från Jönköping eller Kalmar. Optimal bostadsort är Växjö med omnejd.

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Daniel Bjerndal på 0720-92 09 63. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget 
Lindt har i 175 år tillverkat premiumchoklad med passion. Vår vision är att fortsätta leverera den bästa chokladen världen över. Är du den vi söker? Läs mer om företaget på: www.chocolate.lindt.com

Lindt & Sprüngli Nordic AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup