Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Hela och rena bilrutor är en förutsättning för säker körning – på Liljas lagar vi stenskott och byter hela rutor, nu letar vi efter en noggrann och serviceinriktad glastekniker att stärka vårt team i Växjö med.

Om tjänsten

Som glastekniker hos oss arbetar du med att byta bilrutor och laga stenskott på både våra egna och andra bilmärken. Du ansvarar för hela processen från det att kunden bokar sitt verkstadsbesök tills bilen är klar för hämtning, vilket innebär att du kommer ha nära kontakt med både kunder och försäkringsbolag. Arbetet innebär även att hantera administrativa uppgifter. Utöver dina arbetsuppgifter inom glasaffären kan det även bli aktuellt att vara behjälplig vid andra arbetsuppgifter som exempelvis fälgreperationer. Vi värdesätter noggrannhet och effektivitet med kundnöjdhet i fokus, och du kommer att ha en varierande arbetsdag där du får använda både dina tekniska, administrativa och serviceinriktade färdigheter.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är tekniskt kunnig med ett öga för detaljer. Utöver en god administrativ förmåga ser vi även att du har en utmärkt känsla för service, kundkontakt och ett intresse för försäljning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som bilmekaniker eller servicetekniker. B-körkort är ett krav.

Om dig

Du är en person som alltid sätter kunden först och strävar efter att leverera service av högsta kvalitet. Du är självgående, effektiv och noggrann i ditt arbete, och trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Du har en god samarbetsförmåga och är initiativrik vilket gör att du lätt anpassar dig till olika situationer och förutsättningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Växjö, provanställning kan tillämpas.

För mer information om tjänsten kontakta:

Skadeverkstadschef Fredrik Tingskog via mail fredrik.tingskog@liljasbil.se eller servicemarknadschef Håkan Lindström via mail hakan.lindstrom@liljasbil.se

Facklig kontaktperson IFMetall, Hans Rosén, 0470-775 678.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är den 25 augusti. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så skicka in din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren - Liljas Personbilar AB

Liljas Personbilar AB är ett privatägt bolag som grundades 1928. Vi är ett modernt och framåtriktat företag som strävar efter att ständigt utvecklas. Liljas är återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Isuzu, LEVC, Segway och bedriver även biluthyrning via varumärket Hertz. Företaget har verksamhet i Kalmar, Växjö, Nybro och, Tingsryd. Med hjälp av våra ca 260 st medarbetare omsätts årligen ca 1,8 miljarder kronor inom bilförsäljning, biluthyrning, bildelar, verkstadsservice samt drivmedel och betaltjänster.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se