Hoppa till innehåll

HR- och löneadministratör (vikariat)

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om tjänsten

Som HR- och löneadministratör hos oss arbetar du brett inom HR-området. Arbetet innehåller lönehantering åt fyra företag samt arbetsmiljö, rekrytering, introduktion mm. I rollen arbetar du som stöd i personalfrågor till våra chefer och medarbetare. Du arbetar under eget ansvar i ditt område och har samtidigt kontinuerligt samarbete med två medarbetare inom HR-teamet. Tillsammans arbetar teamet med utvecklingsarbete och insatser för att vi ska bli en allt mer attraktiv arbetsplats.

Denna tjänst är ett vikariat på minst ett år.

Om dig

Vi ser gärna att du har både utbildning och erfarenhet inom HR- och löneadministration. Den vi söker behöver ha en trygghet att arbeta självständigt och ta ansvar för hela sin arbetsprocess. Arbetet kräver att du har förmåga att arbeta strukturerat och ha "många bollar i luften" och att hålla dig uppdaterad och agera utifrån lag och avtal.

Vi värdesätter en god förmåga att kommunicera, samarbeta och bygga relationer. Det är meriterande om du har god erfarenhet av olika HR-system.

Kvalifikationer

  • Eftergymnasial utbildning inom HR- och/eller löneadministration.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med möjlighet till balans mellan arbete och fritid, delaktighet och erfarenhetsutbyte med andra kollegor.

På Hushållningssällskapet får du möjlighet att utvecklas, ditt arbete präglas av frihet under ansvar samtidigt som du är med och bidrar till den gröna sektorns utveckling och en levande landsbygd.

Tillträdesdatum 1 oktober eller efter överenskommelse.

Anställningsvillkor Tjänsten är ett vikariat på minst ett år. Eventuellt kan de finnas möjlighet till förlängning. Sysselsättningsgraden är helst 100 %. Placeringen på vårt kontor i Kalmar, alternativt på våra naturbruksgymnasier i Ingelstad eller Gamleby.

Sista ansökningsdatum 2024-08-04 Vi kommer att behandla ansökningarna löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Helena Ottevi 070-55 88 934 eller helena.ottevi@hushallningssallskapet.se.

Välkommen med din ansökan!

Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge

Kunskap för landets framtid är vårt löfte. Vi är ett av 15 fristående Hushållningssällskap med målet att främja landsbygdens utveckling. Hushållningssällskapet är en oberoende, icke vinstdrivande organisation som verkar för kunskap, forskning och utveckling av landsbygdens gröna näringar och en ökad försörjningsgrad inom svenska livsmedel. Vi är en medlemsstyrd organisation vilket innebär att det är våra medlemmars behov som utgör ryggraden i vår verksamhet.

Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge består av ca 250 medarbetare som är utspridda på sex olika kontor och skolor. Detta gör att vi kan söka kompetenser över en stor del av landet och erbjuda arbetsmöjligheter i tre olika län.

Läs gärna mer om vår verksamhet på www.hushallningssallskapet.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se