Hoppa till innehåll

Är du vår nästa framgångsrika Säljare?

Publiceringsdatum
06 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Fogmaker International AB är ett expansivt bolag med starkt varumärke och ambitiösa tillväxtplaner. Vi är globalt etablerade och marknadsledande i Europa. Med hjälp av vår breda expertis och vårt kundnära tänk har vi utvecklat långsiktiga, förtroendefulla relationer med våra kunder runt om i världen. Fogmaker utvecklar, tillverkar och marknadsför brandskyddssystem för motorrum som med vattendimma under högt tryck både kyler och kväver branden. Inom segmentet buss är vi marknadsledande i Europa, Mellanöstern och Australien. Våra produkter säljs/levereras till OEM-kunder och återförsäljare runt om i världen.

Sedan starten 1995 har vi installerat över 300 000 system i nära 70 länder. Fogmakers system finns utöver bussar också i skogs-, jordbruks- och entreprenadmaskiner samt i flygplats- och gruvfordon.

KOMPETENS, ENGAGEMANG och INTEGRITET är de unika värdeord som präglar hela vår verksamhet och som styr hur vi jobbar och tar beslut. De ger oss en gemensam syn och skapar en vi-känsla. Vi satsar på vår personal och har mycket nöjda medarbetare. Med flera år av stark tillväxt bakom oss och en plan för fortsatt tillväxt behöver vi nya drivna, kunniga och ambitiösa medarbetare.

Vi stärker nu vår organisation med en erfaren

KEY ACCOUNT MANAGER

Ditt uppdrag

Fogmaker är ett företag i stark tillväxt och förändring, ditt uppdrag som KAM blir främst att driva försäljning och affärsutveckling för stora befintliga och nya potentiella OEM-kunder. Geografin kan anpassas efter ditt intresse och bakgrund.

Med hjälp av strategiskt och långsiktigt tänk identifierar du nya affärsmöjligheter och tar ansvar för hela försäljningsprocessen från idéstadiet till implementering av affären. Du har ett nära samarbete med dina kollegor inom marknadsorganisationen som består av marknadssupport, systemteknik & design samt service & eftermarknad.

Din placering är på Fogmakers huvudkontor i Växjö, men kan diskuteras. Tjänsten innebär ca 30% resor, både nationellt och internationellt. Övrigt arbete kan till viss del skötas på distans, men för att du ska bli en del av vår fina gemenskap och det interna samarbetet bör du kunna ta dig till kollegorna på kontoret regelbundet.

Vem är Du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av teknisk försäljning och jobbat nära kunder ute på marknaden, B2B. Gärna från fordons- eller maskinbranschen. Du har ett genuint intresse för branschen i allmänhet och teknik i synnerhet. Då vi jobbar med stora internationella företag ser vi att du har en mycket god förhandlingsvana samt har förmåga att anpassa din kommunikation till olika nivåer hos kunderna då du möter olika intressenter inom kundernas organisationer.

Du behöver vara affärsmässig och professionell i ditt beteende samt vara van vid att arbeta både kort – och långsiktigt mot uppsatta mål. Du är nyfiken och lyhörd inför marknadens signaler. Självklart är du självgående, engagerad och samarbetsvillig med en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss mot våra tillväxtmål. Att du delar våra värderingar fullt ut ser vi som en självklarhet.

För att bli framgångsrik i rollen som KAM hos oss bör du vara tydlig och målmedveten, ha ett strategiskt tänkande samt vara strukturerad och effektiv i ditt arbete. Du gillar att ta ansvar, att jobba tillsammans och då Fogmaker är ett dynamiskt företag som är på en spännande tillväxtresa är det bra att vara flexibel och prestigelös. Då Fogmaker växer internationellt finns goda möjligheter att utvecklas och växa med oss.

Vi ser att du pratar och skriver svenska flytande samt klarar professionell kommunikation på engelska. Vi förutsätter att du har erfarenhet av att arbeta i Office-paket samt affärssystem. Vi tror att en eftergymnasial utbildning inom teknik, ekonomi, sälj eller projektledning ger dig en bra grund för att vara framgångsrik i din profession.

Låter det intressant?

Är du en person som lockas till en roll där du kan använda din kompetens för att strategiskt och operativt arbeta med vår egenutvecklade produkt och stärka Fogmakers varumärke?

Då är vi förmodligen den rätta arbetsgivaren för Dig!

Vill du veta mer – hör gärna av dig till mig, Marie Marvig, jag är chef för Fogmaker Norden och du når mig lättast på mobilen på 076-128 44 80.

Du skickar in din ansökan till HR-chef Birgitta Mattsson på birgitta.mattsson@fogmaker.com snarast möjligt, dock senast 2024-08-16. Viktigt att notera är att vi kommer att göra urval och påbörja intervjuer löpande under ansökningstiden!

OBS! Vi undanber oss vänligen men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp för denna tjänst!!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se