Hoppa till innehåll

Automationscoach/utbildare

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Till Epic – Innovation & Technology Center rekryterar vi nu en Automationscoach och utbildare med ansvar för att hjälpa teknikindustrin i Kronobergs län (främst Epics ägarföretag) med deras Utvecklingsprojekt och kompetensutveckling inom Automatisering och Robotisering. Din bakgrund finns troligtvis inom utbildande och coachande verksamhet med en stor förståelse för industrin och dess automatisering av processer. I rollen kommer du förutom nära dialog med våra ägarföretag även ha ett tätt samarbete med kollegor från gymnasieskolan, universitetet och inom egna organisationen. Du rapporterar till VD för Epic.

Exempel på arbetsuppgifter

Utbildare:

  • Identifiera och kartlägga utbildningsbehov hos industriföretagen, detta genom kompetensmatriser, Gap-analyser etc
  • Planera för och utföra utbildningsinsatser utefter identifierade behov
  • Arbeta för att främja intern utbildning inom företagen, dvs sätta upp modeller för hur kunskapsöverföring sker inom organisationen.
  • Arbeta för att främja andra utbildningsnivåer inom Automation på Epic, exempelvis Vuxenutbildning samt YH.
  • Uppskattad arbetstid; 50% av en heltidstjänst.


Arbetsuppgifter Automationscoach:

  • Hjälpa företagen att identifiera, formulera, nivåförflytta och avgränsa deras behov för att kunna formulera vad coachningen ska inriktas sig på. Detta bland annat genom ovan analysförfarande.
  • Leda företaget genom hela processen/projektet, tidplan uppskattas till 2-4 mån/företag (3 projekt parallellt).
  • Föreslå följdaktioner, utbildningsinsatser, fortsatt projektutveckling etc
  • Uppskattad arbetstid, cirka 50% av en heltidstjänst.

Vi kan erbjuda dig

Vi erbjuder ett varierande arbete där du kan ta nästa steg i din karriär med möjlighet till både professionell och personlig utveckling. Hos oss är få dagar den andra lik och du har möjlighet att till stor del själv planera din arbetsdag. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, med tillträde enligt överenskommelse. Vi arbetar i moderna lokaler i Epic – Innovation & Technology Center på universitetsområdet i Växjö med en maskinpark som erbjuder den senaste tekniken.


Vi söker dig som

  • Har genomfört en teknisk utbildning på minst gymnasienivå och har relevant arbetslivserfarenhet från teknikindustrin och från utbildningsverksamhet
  • Har god teknisk kännedom inom Automation (framförallt PLC, Robotprogrammering, Styr- & reglerteknik, pneumatik etc)
  • Har goda kunskaper inom svenska och engelska, då vi arbetar i en internationell miljö
  • Har B-körkort


Vi söker dig som är självständig, framåt och drivande. I grunden har du en bred teknisk utbildning och erfarenhet från industrin, alternativt har arbetat med liknande arbetsuppgifter under några år. Epic är en samverkansmiljö där gymnasieskola, universitet och näringslivet möts därför är det viktigt att du är flexibel och gillar att samarbeta med andra för att hitta kreativa lösningar. Som person är du bra på att ta egna initiativ, du trivs med stort eget ansvar är strukturerad och ordningsam.

Vi ser att du bör ha en fallenhet för att förmedla kunskaper till andra och det är meriterande om du tidigare arbetat med utbildning inom Automation på olika nivåer.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se