Hoppa till innehåll
Eniro logotyp

Eniro söker erfarna säljare med bra energi!

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Sommaren är framför oss och vi är fulla av energi på Eniro. Vill du vara med i teamet, och du kan starta i mitten av augusti?

Har du lätt för att skapa bra kundrelationer och drivs av att sälja via telefon? Eniro´s tillväxtresa fortsätter, och vi söker därför fler nya kollegor som är driftiga och fulla av bra energi.

Vi letar efter säljare som vill utvecklas och fortsätta resan framåt med oss. Vårt kontor i Växjö har många års erfarenhet av försäljning och vi utbildar några av Sveriges bästa säljare. Vi erbjuder en trygg arbetsplats med en sund kultur där vi förutom vår arbetsinsats drivs av att ha kul på jobbet.

I över fyrtio år har vi avlastat och hjälpt små och medelstora företag att synas genom smarta lösningar inom allt från SEO och annonsering i sociala medier, till banners och hemsida.

Om det här låter intressant sök till oss snarast, vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Vad gör en Sales Advisor hos Eniro?
 • Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att erbjuda små och medelstora företag Eniro´s digitala tjänster såsom Eniro.se, Google Ads, Bing Ads, hemsidor, SEO och Facebook-annonsering med mera. Eniro erbjuder idag ett helhetserbjudande på marknaden som hjälper kunden att synas i de mest använda digitala medierna.
 • Du jobbar med moderna delningsverktyg för att varje dag kunna hjälpa många kunder - både befintliga och nya - på ett professionellt sätt
 • Du ingår i ett team, men arbetar självständigt med eget kund- och budgetansvar.
 • Du ansvarar för hela säljprocessen. Allt från att boka möten och göra research om kunden, till att göra behovsanalyser, presentera lösningar, skapa mervärde för kunden samt driva processen till ett avslut. Du ansvarar även för det administrativa efterarbetet.
Vad söker du?
 • En trygg heltidsanställning som Sales Advisor med bra grundlön, generös provision, pension och kollektivavtal
 • Stora möjligheter att ständigt utvecklas inom rådgivande försäljning med fokus på det allra senaste inom digital marknadsföring
 • En rolig arbetsplats med hög energi och stark teamkänsla där vi hjälper varandra att lyckas!
Vad söker vi?
 • Dig som har säljerfarenhet eller som helt enkelt vill påbörja en karriär inom försäljning av digitala marknadsföringstjänster
 • Dig som har varit på arbetsmarknaden några år, är en stabil och lojal anställ.
 • Dig som är ansvarstagande, tävlingsinriktad och kundorienterad medarbetare som trivs i ett team där man peppar och hjälper varandra till framgång
 • Är du dessutom redo att jobba i ett högt tempo där du får hjälpa småföretagare över hela Sverige att förbättra sin digitala närvaro på nätet? Ja, då är det nog helt enkelt dig vi söker!
Ta chansen och häng med på Eniro´s tillväxtresa!

Skicka in din ansökan till oss snarast möjligt. Vi ser fram emot att få veta mer om dig!

Vid frågor om rollen vänligen kontakta Hanna Ottosson, Area Sales Manager på hanna.ottosson@eniro.com.
Eniro logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Som varumärke är Eniro välkänt, men vi vill mer än så. Vi vill uppfattas som specialister på lokalt sök, oavsett vilken kanal man väljer och i alla de länder där vi verkar. Därför har vi som vision att bli Symbolen för lokala upptäckter. VI SÖKER MEDARBETARE SOM VILL VARA MED ATT UPPFYLLA VÅR VISION För att vår vision ska bli verklighet behöver hela vår verksamhet, och alla vi som arbetar i företaget, dela den samt vår ambition att utvecklas. För att uppnå våra mål, stärka vårt erbjudande och därmed vår position på marknaden är det viktigt för oss att hitta rätt person till rätt plats.