Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Systemutvecklare till Linnéuniversitetet!

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Föreställ dig att du går genom Linnéuniversitetets korridorer, omgiven av ett vibrerande myller av kreativitet och kunskap. Du hör de engagerande diskussionerna från seminarierna som pågår i rummen intill, där idéer och innovationer ständigt flödar. Det är en atmosfär som pulserar av energi och inspiration, där människor utvecklas genom lärande. Detta kan bli din framtida arbetsplats som systemutvecklare på Linnéuniversitetet!Om tjänsten

På Linnéuniversitetet möter du 2 200 engagerade medarbetare och 40 000 entusiastiska studenter som tillsammans strävar mot visionen att sätta kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling. På Linnéuniversitetet bedrivs forskning och utbildning med en stark framtidsinriktning.

Linnéuniversitetets IT miljö är komplex och sträcker sig över ett stort antal arbetsområden så som support, drift, förvaltning och utveckling. Tillsammans arbetar dem med effektiviseringar, samverkan och kontinuerlig utveckling detta för att ge bättre IT-stöd till universitetets olika verksamheter. På IT-avdelningen hittar du cirka 60 medarbetare, placerade på campus i Växjö, samt i dem nybyggda lokalerna centralt i Kalmar.

Om rollen

Som systemutvecklare på Linnéuniversitetet kommer du att ingå i ett team av fem andra erfarna systemutvecklare som tillsammans arbetar med nyutveckling och förvaltning av verksamhetens IT-system. Arbetet innebär främst systemutveckling och förvaltning av befintliga och nya informationssystem, men även integrering mellan interna och externa system samt dokumentation. Ditt arbete innebär också att du är med och bidrar till förbättringar av styrande principer, arbetssätt och utvecklingsprocessen. Uppgifterna kommer vara varierande och förändras över tid beroende på verksamhetens behov.

Du erbjuds

 • En varierande roll där du både är delaktig i spännande projekt och bidrar till att utveckla verksamheten
 • Goda utvecklingsmöjligheter, där du erbjuds kompetensutveckling inom din roll
 • Möjlighet att tillsammans med ditt team vara en del av en spännande utvecklingsresa
 • En trygg anställning med bra anställningsförmåner exempelvis bra semestervillkor, arbetstid med flexmöjligheter, friskvårdsbidrag och företagshälsovård med mera


Kvalifikationer
 • Har en relevant eftergymnasial utbildning som exempelvis systemutvecklare eller annan utbildning som bedömds likvärdig.
 • Har gedigen .NET erfarenhet med bakgrund i C# med känner att det fortfarande finns mer att lära.
 • Är obehindrad i svenska och engelska i både tal och skrift
 • Trivs av att jobba i en föränderlig värld där du snabbt får sätta dig in i nya områden och problem.

Det är meriterande om du har

 • Har erfarenhet av att arbeta i mer komplexa systemlandskap med integrationer och händelsestyrd utveckling
 • Erfarenhet av agilt arbete i t.ex Scrum eller Kanban

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Målinriktad
 • Noggrann
 • Ordningssam

Övrigt

 • Start: Omgående, men hänsyn till uppsägningstid
 • Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas
 • Placering: Växjö, Campus
 • Antal personer: 2 stycken
 • Med hänsyn till att detta är en statlig arbetsgivare kommer din ansökan inte skyddas av sekretess och är därmed en allmän handling. Vid frågor får du gärna kontakta ansvarig rekryterare.
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 augusti 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se