Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Dynamics 365 Arkitekt till Södra!

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du bli en del av ett stabilt företag och en IT-avdelning i framkant? Då är det dig vi söker! Södra har valt digitalisering som ett prioriterat satsningsområde och söker nu en drivande, vägvisande och stödjande specialist inom ERP området och Dynamics 365 FO/CE. Vi vet att en modern plattform inom ERP är en viktig grund för lyckad digitalisering och vi vill att du ska vara med på den resan. Välkommen med din ansökan!Om tjänsten

Södra fungerar som en bro mellan 52 000 familjeskogsbruk och den globala marknaden, understödd av gemensamt ägande som ger långsiktighet och engagemang. Genom gemensamma funktioner möjliggörs ett effektivt och värdeskapande arbete inom Södras affärs- och verksamhetsområden, från familjeskogsbruk till ett hållbart samhälle. På Södra finns en mångfald av människor - från familjeskogsbrukare och skogsägare till massa- och träproduktstillverkare, globala affärspartners och innovatörer. I nästan hundra år har de samverkat för att förädla och förnya skogens värden över kunskaps- och generationsgränser.

Tjänsten ingår i en stabsfunktion med tätt samarbete med arkitektkollegor som alltid strävar efter bästa resultat och utveckling inom olika affärsområden. Vi söker någon som, liksom Södra, värnar om hållbarhet och vill påverka Södras arbetssätt. Allting kommer inte ”stå klart”, utan din vilja att vara med och påverka hur Södra ska arbeta är något du tilltalas av att vara med och utveckla. Det är avgörande att du har starka kommunikativa färdigheter och att du trivs med att interagera med olika typer av människor.

Du erbjuds:

 • Du kommer erbjudas goda möjligheter till utveckling inom yrket, både i vardagen och i olika typer av projekt. Hos Södra får du möjlighet att utvecklas på jobbet, samtidigt som du är med och bidrar till en hållbarhet som skapar värde för människor och miljö.
 • Du erbjuds en trygg anställning med kollektivavtal, förmånligt friskvårdsbidrag och möjlighet att hyra stugor och lägenheter.


Arbetsuppgifter

I rollen kommer du få möjlighet att leda och driva digitaliseringen vidare, du kommer få stort inflytande och Södra ser din erfarenhet och kompetens som en tillgång mot fortsatt framgång. Vidare kan exempel på dina arbetsuppgifter vara:

 • Göra analyser för att säkra att Södra implementerar kostnadseffektiva lösningar enligt verksamhetens krav
 • Vara väl uppdaterad på Dynamics 365
 • Stötta upp vid utredningar, förstudier och liknande
 • Säkerställa att data är säker och går att använda i analysplattformar
 • Rådgivning exempelvis inom Projekt, förvaltning, Deploy och Test


Kvalifikationer
 • Har erfarenhet av IT Arkitektur och systemuppbyggnad
 • Har erfarenhet av ERP där erfarenhet av Microsoft Dynamics 365 FO/CE är ett starkt plus
 • Behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift
 • Har erfarenhet av att arbeta med större bolag (tex. Södras storlek och uppåt)

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av Microsoft AX / Azure

Kunskap kan erhållas genom utbildning eller erfarenhet.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Förändringsbenägen
 • Målmedveten
 • Social
 • Ansvarstagande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

 • Innan anställning genomför Södra ett drogtest som är obligatoriskt för alla medarbetare.
Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 september 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se