Hoppa till innehåll

Analytisk Projektingenjör till Granitor Mechanical!

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Trivs du i en projektbaserad roll där du får ta vara på din analytiska förmåga och kunskap inom entreprenad och bygg? Vill du arbeta i en roll där uppföljning och administration är en viktig del i affären och där samverkan är ledord. Motiveras du av att skapa skillnad och få vara med att påverka? Då kan tjänsten som Projektingenjör hos Granitor Mechanical vara möjligheten för dig!

Om Granitor Mechanical
Granitor Mechanical med bolagsnamnet Nordic Mechanical Solutions AB utför kvalificerade installations- och underhållshållstjänster inom industrirör, stål och mekaniska projekt. Tjänsterna omfattar även förtillverkning och installation av industriella rörsystem med montage av pumpar, ventiler och annan processutrustning. Bolaget är främst verksamt på den nordiska marknaden men har även möjlighet att åta sig projekt utanför Norden. Kunder återfinns bland annat inom sektorerna VA, olja och gas, petrokemi, stål och energi.

Hos Granitor Mechanical kommer du bli en del av en prestigelös organisation som har ansvarfulla affärer som prioritet.

Om tjänsten som Projektingenjör
Som Projektingenjör hos Granitor Mechanical kommer du att spela en nyckelroll i ett långsiktigt projekt för till- och ombyggnation av Lucerna reningsverk i Västervik. Detta projekt är en av de största miljösatsningarna i Västerviks historia och kommer att bidra till att stärka hållbarheten och förbättra situationen för Östersjön.

I din roll som Projektingenjör kommer du att jobba med uppföljning av kontrakt, dokumentation, tidplaner och ekonomi. Rollen är administrativ. Du kommer genom nära samarbete med övrig projektorganisation analysera ekonomiska behov och prognoser samt bidra med insikter för tidsplanering och leveranser. Du kommer att tolka kontrakt och kommunicera eventuella ÄTA arbeten på ett professionellt sätt. Du kommer ingå i en projektorganisation där samverkan står högt på agendan.

Du kommer att rapportera till Projektledaren och vara placerad på plats på reningsverket i Västervik som ligger i en naturskön miljö.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Följa upp, tolka och säkra att kontrakt efterföljs samt hantering av eventuella tillägg och extraarbete med stöttning från Projektledare.
  • Dokumentationshantering.
  • Uppföljning av tidplaner och kalkyl.
Om dig
Vi söker dig som har en relevant eftergymnasialutbildning, med fördel inom bygg och anläggning, projektledning och/eller ekonomi. För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i bygg/entreprenad/anläggningsprojekt med att tolka entreprenadsjuridik, följa upp och hantera avtal/kontrakt. Du besitter god systemvana samt innehar B-körkort och tillgång till bil. Vidare ser vi att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och engelska på god nivå. Har du även erfarenhet av AB/ABT/AMA är detta meriterande.

Som person söker vi dig som tycker om att arbeta strukturerat och ha ordning och reda. Du är analytisk och har ett öga för detaljer samtidigt som du förstår värdet av att lyfta blicken för att fånga in helhetsperspektivet. Är du även en lagspelare som trivs bra i en nätverkande roll med kontakter både internt och externt kommer du trivas och utvecklas i rollen som Projektingenjör. Du trivs i att jobba i projektorganisation där arbetet bedriv ute hos kunden.

Viktigt för tjänsten är:
  • Eftergymnasial utbildning inom bygg och anläggning, projektledning och/eller ekonomi.
  • Erfarenhet av att arbeta i bygg/entreprenad/anläggningsprojekt med att tolka entreprenadsjuridik samt följa upp och hantera kontrakt.
  • B-körkort och tillgång till bil.
  • God systemvana samt flytande språkkunskaper i svenska och god nivå i engelska.

Granitor Mechanicals
Hos Granitor Mechanicals (Nordic Mechanical Solutions) blir du en del av en prestigelös organisation som tror att det bästa sättet att få engagerade medarbetare är att skapa möjligheter för utveckling. Din karriärväg är lika unik som du, och de vill att du ska kunna påverka din vardag. Vidare erbjuds flertalet utbildningsmöjligheter, spännande projekt att arbeta på och goda förmåner i din anställning. I just detta projekt får du dessutom möjlighet att påverka miljön till det bättre och vara en del av kommunens största miljösatsning någonsin!

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, 100%.
Placering: Västervik.
Lön: Enligt överenskommelse.

Vill du vara med och påverka och skapa skillnad med Granitor Mechanicals? Varmt välkommen med din ansökan. Vi tar höjd för att återkoppling kan dröja i och med semestertider.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
23 augusti 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se