Hoppa till innehåll

CNC-operatör dagtid

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om Jobbet

Vi söker efter en CNC operatör som vill utvecklas inom CNC samt driva interna utvecklingsarbeten. Produktionen består av en mindre grupp, vilket gör att vi kan erbjuda en bred tjänst, där Du får vara delaktig i flera steg av produktionen. Maskiner som finns i produktionen är fräsar, svarvar, långhålsborr, slipar etc. Fräs arbetar direkt mot kundspecifik order, och svarv mot lager. Produktionen är enbart inriktad på metallbearbetning, främst i verktygsstål, rostfritt och mässing. Tjänsten innebär dagtid, helgfria vardagar 7-16.


Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer främst att innefatta:

- Svarvning i CNC-styrda maskiner

- Mätning och kvalitetskontroller

- Ställ, maskinövervakning och viss programmering

- Produktionsutveckling


Din Profil

Vi söker dig som har utbildning och/eller flerårig erfarenhet som CNC-operatör. Du har goda ritningskunskaper och har erfarenhet i programmering. Du har ett stort tekniskt intresse och en vilja att alltid utvecklas och bli bättre. Som person är du noggrann och ordningsam samt har god samarbetsförmåga.

Krav på goda svenska- och engelska kunskaper i tal och skrift. Truckkort är meriterande men ej ett krav.

Om MasterFlow

MasterFlow arbetar med varmkanalsystem till formsprutningsverktyg för automatiserad plastproduktion. Vi levererar lösningar till våra kunder för att garantera bästa hjälp från formkonstruktion till produkt- och produktionsoptimering. Huvudkontoret och produktion har sin bas i Västervik, men har även dotterbolag i Storbritannien, Portugal och Hong Kong. MasterFlow är ett familjeägt företag som har funnits sedan 1939. Verksamheten präglas av kompetens samt kundfokus.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 juli 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se