Hoppa till innehåll

Intresseanmälan för apotekare med utländsk farmaceutlegitimation

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Har du farmaceutlegitimation från ett land utanför EU och EES och håller på att ansöka om en svensk farmaceutlegitimation? Behöver du göra praktisk tjänstgöring eller ska du söka ditt första jobb som legitimerad farmaceut i Sverige? Nu har du världens chans, våra fina apotek i Västervik, Tidaholm, Strängnäs, Norrtälje och Lidingö behöver just dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som farmaceut arbetar du omväxlande med recepthantering, kvalificerad rådgivning av läkemedel och i egenvården, försäljning samt kvalitetsarbete. Du har en viktig roll i apoteket då du genom din kompetens bidrar med att ge bästa råd till våra kunder. En stor del av arbetet handlar om att skapa goda kundrelationer, ge service och arbeta med försäljning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad apotekare/ receptarie eller som behöver göra din praktiska tjänstgöring för att få svensk farmaceutlegitimation. Du pratar svenska och andra språk är ett plus.

Personliga egenskaper

Som person trivs du med rådgivning både vid recepthantering och i egenvården och det är viktigt för dig att varje enskild kund får bästa service. Du värdesätter kunskap och vill gärna dela med dig av den. Du är noggrann, ansvarsfull och nyfiken på utveckling samt drivs av att göra skillnad. Du har en god förmåga att bygga förtroendefulla relationer både med kunder och kollegor och trivs med att arbeta i team och kunna hantera ett högt tempo i perioder.

Vi erbjuder

Hos oss på DOZ Apotek får du möjligheten att vara med på den spännande resa det innebär att bygga en apotekskedja från grunden. Vår organisation präglas av korta beslutsvägar som ger dig som medarbetare möjlighet att vara med och påverka samt att utvecklas. Din personliga utveckling är viktig för oss, därför satsar vi på att alla medarbetare på varje apotek får den kompetensutveckling som behövs.

Vi erbjuder dig möjlighet att växa med oss både på den lokala orten och inom vår internationella koncern. Vi söker dig som värdesätter kundfokus, kvalitet, kompetens och som har vilja och driv att vara med och bygga upp DOZ Apotek i Sverige.

Låter det spännande? Låt oss hjälpa dig till din väg som farmaceut i Sverige!

För frågor hör av dig till rekrytering@dozapotek.se

Välkommen till ett apotek som vågar tänka nytt!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
07 juli 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se