Hoppa till innehÄll

Mechanical Engineer till innovativt företag 🚀

Publiceringsdatum
05 juni 2024
OmrÄde
Yrkesroll
Typ av anstÀllning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om tjÀnsten:

Wrknest söker för kunds rÀkning en mekanikingenjör. Uppdraget Àr en del av vÄr personaluthyrning vilket innebÀr att du kommer vara anstÀlld av Wrknest och arbeta som konsult hos vÄr kund. Intentionen Àr att du pÄ sikt ska kunna bli anstÀlld direkt hos dem, förutsatt att alla parter Àr nöjda med samarbetet. Den hÀr rekryteringsprocessen hanteras av Wrknest.

Företaget specialiserar sig pÄ att skapa och producera datakommunikationsprodukter avsedda för system av avgörande betydelse i fysiskt utmanande miljöer. Deras produkter anvÀnds bÄde inom samhÀllsinfrastruktur, inklusive transport, vatten och energiförsörjning, samt inom processindustrier som gruvdrift och petrokemi. Företaget fokuserar pÄ att tillhandahÄlla pÄlitliga lösningar för kommunikation och överföring av data i krÀvande och robusta miljöer. HÀr erbjuds du möjlighet att arbeta i teknikens framkant med trygga anstÀllningsvillkor samt möjlighet att arbeta i en lÀrande organisation som vÀrnar om kulturen och tycker om att vara innovativa tillsammans.

Dina framtida arbetsuppgifter:

I tjÀnsten kommer du att delta i olika underhÄlls- och nyutvecklingsprojekt. Du kommer att inneha en central position inom projekten och ha ansvaret för att utforma och validera mekaniken. En del av arbetsuppgifterna inkluderar att upprÀtthÄlla en tÀt kontakt med olika leverantörer av mekanisk tillverkning. Du finns som en support för produktionen och arbetar i flera projekt parallellt. Du kommer att sitta i VÀsterÄs som utgÄngspunkt men resor inom tjÀnsten kan förekomma. Exempel pÄ arbetsuppgifter kan vara:

  • Delta i utvecklingen av nya designtekniker.
  • Stödja i frĂ„gor om kvalitetsbrister.
  • Samarbeta med nĂ€rliggande avdelningar inom företaget, exempelvis projektledare och elkonstruktörer.

Vi söker dig som:

Är utbildad mekanikingenjör eller har annan relevant ingenjörsutbildning. Innehar B-körkort. Talar och skriver obehindrat pĂ„ svenska och engelska. Det Ă€r meriterande om du har kunskap i Solidworks & Solidworks PDM. Det Ă€r meriterande om du har arbetat nĂ„got Ă„r efter examen, men inget krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper Àr avgörande för hur vÀl du kommer trivas i rollen. Du Àr samarbetsvillig och vÀrderar teamkÀnsla. Vidare Àr du noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att arbeta varierat med bÄde nyskapande och befintliga produkter.

Övrig information:

  • Start: Efter semestrarna, för att ge dig en bra start pĂ„ din nya karriĂ€r.
  • Plats: VĂ€sterĂ„s, med möjlighet för resor inom tjĂ€nsten.
  • Omfattning: Heltid, med flexibilitet i arbetsplats och arbetstider.
  • AnstĂ€llningsform: Tillsvidare

Om kunden:

Företaget Àr en ledande aktör inom datakommunikationsprodukter för tuffa och extrema miljöer. De strÀvar efter att tillhandahÄlla innovativa och pÄlitliga lösningar som stöder samhÀllskritisk infrastruktur och industriella processer.

Om Wrknest:

PÄ Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror pÄ att hela tiden vÄga se nya möjligheter och tÀnka nytt. NÀr vi startade var det för att utmana gamla sÀtt att rekrytera pÄ. Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. DÀrför gÀller det att kunna stÀlla om snabbt. Det hÀr gör att vi inte enbart tittar pÄ kandidatens CV vid en rekrytering. IstÀllet ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. PÄ sÄ vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. LÀs mer pÄ www.wrknest.se.

Ansök nu

Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
22 november 2024 (157 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se