Hoppa till innehåll

QEHS-konsult till ELE Engineering

Sista ansökningsdag
15 september 2024 (14 dagar kvar)
Publiceringsdatum
22 augusti 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

ELE Engineering grundades i Västerås 1984 och finns idag etablerade även i Borlänge och Sundsvall. Det är ett innovativt ingenjörsföretag som erbjuder konsulttjänster och helhetslösningar till både företag och offentliga aktörer och levererar värdeskapande tjänster inom områden som elkraft, industri, fastighet och teknikinformation. Läs mer på https://ele.se/

QEHS-konsult till ELE Engineering

För ett år sedan startade ELE Engineering en ny avdelning inom QEHS där de idag är ett team på fyra personer som arbetar med frågor inom kvalité, miljö, arbetsmiljö och säkerhet. Efterfrågan inom området är stor och de behöver bli fler för att möta kundernas behov. Därför söker ELE nu fler kollegor till sitt QEHS-team som vill vara med och forma verksamheten framåt och arbeta med en stor variation av uppdrag. Du utgår ifrån ett av ELEs kontor belägna i centrala Västerås, Borlänge eller Sundsvall och blir del av ett team med mycket energi och framåtanda.

ELE Engineering levererar specialanpassade lösningar och konsulttjänster till sina kunder inom bygg- & anläggning med inriktning mot elkraft och industrin. Du får här chansen att leda och supporta inom varierande projekt hos kunder inom bland annat fordon-, elkraft-, skog-, process- och tillverkningsindustri. I rollen som QEHS-konsult kommer du att jobba tillsammans med ELEs kunder, leverantörer och naturligtvis övriga ELE-kontor i Sverige.

Tillsammans med kunderna omvandlar ni nytänkande idéer till färdiga lösningar och du välkomnas in i en organisation där beslutsvägarna är korta och där varje medarbetare får möjlighet att påverka både sin egen och företagets utveckling.

Rollen

Uppdragen kan variera från avgränsade konsultuppdrag hos kund till kompletta leveransprojekt samt bygg- & anläggningsprojekt med inriktning mot elkraft med hela kedjan från förfrågningsunderlag till idrifttagning. Som QEHS-konsult kan arbetsuppgifterna tillexempel bestå av framtagning och uppdatering av ledningssystem och dokumentation, uppföljning på site inom området, vara stöd inom kravställning till projektledningen, projektleda med ansvar för kvalitet, leverans och budget. Du kan också komma att kliva in i roller som Site Manager, BAS-P, BAS-U, Elsäkerhetsledare och Delprojektledare, för att nämna några.

Tillsammans hjälper ni kunderna att driva beteendeförändringar inom QEHS-området och har stora möjligheter att skapa positiva förbättringar för att vara med och säkerställa att alla kommer hem säkert från sina arbetsplatser.

Vi söker dig

För framgång i rollen tror vi att du har erfarenhet från bygg- & anläggningsprojekt och/eller industrin, gärna med inriktning på elkraft. Med dig har du också:

  • erfarenhet av att arbeta med frågor kopplat till säkerhet, standarder & arbetsmiljö
  • goda läskunskaper som gör att du obehindrat kan läsa, tyda och förstå kontrakt, förfrågningar och standarder
  • flytande språkkunskaper i svenska och tillräckliga kunskaper i engelska för att kunna göra dig förstådd i både tal och skrift
  • erfarenhet att arbeta med frågor kring BAS-P & BAS-U
  • kunskaper inom elsäkerhet är starkt meriterande
  • B-körkort.

Dina personliga egenskaper kommer att vara avgörande i rollen, framförallt dina sociala och kommunikativa färdigheter. Kontaktytorna är många i rollen och kommer att sträcka sig genom alla led både i den interna organisationen och hos kunder vilket gör att vi söker dig som inte räds för att inleda samtal eller ställa en extra fråga. Du besitter förmågan att känna av människor och anpassa kommunikationen efter mottagare och som representant för ELE förstår du också vikten av att vara professionell både i din roll och kommunikation.

Du erbjuds här en väldigt fri roll där din framåtanda och nyfikenhet skapar framdrift och engagemang. Ser du dig själv dessutom trivas i en konsulterande och supportande roll tror vi att du kan vara rätt person för rollen! Välkommen till ELE Engineering där allas bidrag är viktigt och värderas högt, organisationen präglas av en öppen kultur där man välkomnar förmågan att tänka annorlunda.

Varmt välkommen med din ansökan!

I det här uppdrag samarbetar vi med rekryteringsföretaget Skills Rekrytering. Din ansökan registrerar du på https://skillsrekrytering.se/lediga-jobb/ senast den 15 september 2024. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden. Frågor om tjänsten besvaras gärna av rekryteringskonsult Julia Öhrberg Nyberg på 073-096 18 15.

Slutkandidater kommer att genomgå säkerhetsprövning innan erbjudande om anställning går ut från ELE Engineering.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se