Hoppa till innehåll

Vårdare till Kvistbergavägens gruppbostad

Publiceringsdatum
14 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nu söker vi en vårdare tillika vardagshjälte till Kvistbergavägens gruppbostad för tillsvidareanställning.

Kvistbergavägens gruppbostad är situerad i Tillberga, Västerås. Gruppbostaden för personer med funktionsvariationer har 5 lägenheter. I huset finns också Parkgårdens äldreboende och servicehus, mötesplats för årsrika samt restaurang Rallarrosen.

Din uppgift som vårdare tillika vardagshjälte är viktig med fokus på att ge livskvalitet. Du stöttar, motiverar och uppmuntrar personerna du arbetar med och hjälper dem till goda och självständiga liv. Tillsammans gör ni praktiska saker i vardagen som exempelvis att träna på vardagliga ting.

Du är relationsskapande och har god förmåga att etablera kontakt med människor i en utsatt situation. Du är lugn, stabil och kan hålla ett realistiskt perspektiv på situationer som uppkommer i det dagliga arbetet. Du har en problemlösande analysförmåga, du arbetar bra med komplexa frågor och kan snabbt analysera situationer och fatta beslut. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört sätt samt trivs med att samverka med andra professioner, ständigt med individen i fokus.

Du står närmast den boende och har därmed en nyckelroll i teamet med sjuksköterska, utvecklingspedagog, vårdarkollegor, samordnare och verksamhetschef. Du medverkar också vid upprättande av genomförandeplaner och skriver social dokumentation.

På Kvistbergavägens gruppbostad har alla våra boende rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.

På Kvistbergavägens gruppbostad har vi medarbetare som vill och vågar. Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara på varandras kompetens. Vi ser varandras olikheter som styrkor. Vi har kul och hjälper varandra. Vi jobbar kontinuerligt tillsammans med att säkra att vår värdegrund genomsyrar vårt bemötande, både till varandra och till alla som bor hos oss.

Vem är du?

-Du är utbildad vårdare /undersköterska och har arbetat några år inom funktionshinderomsorgen.

-Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation.

-Du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

-Du lockas av ett varierat arbete och tycker om att möta personer med funktionsvariationer i olika situationer.

-Du är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.

-Du trivs med att både jobba enskilt och i team samt med att stötta och samarbeta med dina kollegor.

-Du är noggrann och engagerad, har ett pedagogiskt och lågaffektivt förhållningssätt samt bidrar till en god och trevlig stämning.

Tjänstens omfattning: 100%

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning.

Kollektivavtal med tillhörande förmåner. Friskvårdsförmån och andra motionsaktiviteter.

Tillträdesdatum: 2024-09-01 eller enligt överenskommelse.

Vid en eventuell anställning;

-Du visar upp utdrag ur belastningsregister tillsammans med giltig fotolegitimation.

-Du lämnar in betyg och intyg för avslutat gymnasieprogram med yrkesexamen inom vård och omsorgsprogrammet alternativt barn och fritidsprogrammet alternativt annan, av arbetsgivaren bedömd, likvärdig utbildning.

-Du styrker att du har rätt att arbeta i Sverige genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

Sista ansökningsdag: 2024-08-11.

Märk din ansökan med "Kvistbergavägens gruppbostad" och skicka till rekrytering@tillbergags.nu

Varmt välkommen med din ansökan!


Mer om oss:

Tillberga Grannskap har sedan 1993 med hjärta och omtanke jobbat för Tillbergas bästa – att förvalta en ort där alla kan känna gemenskap, delaktighet och få en aktiv fritid. Vi jobbar för att utmana, utbilda och stötta, bidra till en aktiv fritid och bryta ensamhet. Framför allt vill vi skapa framtidstro och arbetar för ett socialt hållbart Tillberga.

Med 100 medarbetare bedriver vi bland annat förskola, äldreboende, bibliotek, öppen förskola, grannskapsevenemang, restaurang, fritidsgård, gruppbostäder, simhall och idrottsanläggningar. Alla verksamheter genomsyras av vårt arbete för social hållbarhet, volontärmedverkan och samverkan med lokalt föreningsliv. All vår vinst återinvesteras i verksamheten.

Tillberga Grannskap vann utmärkelsen Årets kooperativ i Sverige 2021. Vårt äldreboende hamnade på tionde plats bland äldreboenden i Sverige i Socialstyrelsens enkät 2019.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se