Hoppa till innehåll

Redovisningsekonom till koncernen SunStreet Energy

Sista ansökningsdag
08 september 2024 (7 dagar kvar)
Publiceringsdatum
23 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

SunStreet Energy är på en spännande energiresa där de etablerar storskaliga solparker och energilager. De bygger och förvaltar bestånd av solcellsparker, energilager och tillhörande infrastruktur. Genom deras unika branschkunskap samt genom trygga och starka investeringspartners tar SunStreet Energy en ledande roll i Sveriges och Nordens omställning till klimatsmarta och hållbara energilösningar. Läs mer på https://www.sunstreet.se/

Redovisningsekonom till koncernen SunStreet Energy

Nu söker SunStreet Energy en driven Redovisningsekonom som vill bli en del av deras växande team, idag bestående av elva personer med kontor beläget på Hässlö i Västerås. Sedan tidigare finns i organisationen en erfaren ekonomichef och tillsammans kommer ni att utgöra ekonomifunktionen.

SunStreet Energy arbetar innovativt med utveckling av nya system och energitjänster och bolaget har mycket högt uppsatta tillväxtmål. De banar väg mot en grönare morgondag och välkomnar dig att bli en del av deras resa som handlar om passion, framsteg och pionjäranda.

Rollen

Här välkomnas du till det lilla bolaget där alla hjälps åt i stort som smått så du är öppen för bredden som arbetsvardagen hos ett företag i starten på sin resa för med sig. Därav kan arbetsuppgifterna variera men bland dem ingår:

  • fakturahantering & löpande bokföring för moderbolag och dotterbolag
  • moms & andra skattefrågor
  • koncernredovisning
  • sammanställa underlag vid månads- & årsbokslut
  • delta i budget- & prognosprocesser
  • löneadministration, i nuläget för ca tio personer
  • projektadministration och uppföljning

I rollen förekommer kontakt med bland annat revisorer, bank, försäkringsbolag och Skatteverket. Likaså har du kontakt med leverantörer, kunder och samtliga interna funktioner i organisationen. Du kommer att få möjlighet att skapa dig en bred förståelse för hela affärsverksamheten och tillsammans med ekonomichefen kommer du att jobba med att utforma, utveckla och förbättra strukturer och processer. Ni spånar idéer tillsammans och bygger kunskap inom verksamheten.

Vi söker dig

Hos SunStreet Energy värderas teamet och kollegorna högt, du är därför en lagspelare som trivs i samarbetet med andra och vill vara med och skapa en engagerad och trivsam arbetsmiljö. För att lyckas bra i rollen ser vi därtill att du har:

  • en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • arbetserfarenhet inom ekonomi, meriterande med erfarenhet från redovisningsbyrå
  • intresse för att sätta dig in i affärssystem och optimera användandet
  • goda kunskaper i Office-paketet, särskilt Excel

Vi tror att du gillar att få agera detektiv i bemärkelsen att du gillar att lösa problem genom att gräva fram vad som blivit fel, hitta informationen som behövs för att lösa det och även kunna förklara och utbilda andra i hur det görs rätt framöver. Du vill och du vågar hitta vägar framåt i arbetet, även om det är en uppgift du ställs inför för första gången.

Du erbjuds här goda förutsättningar att utvecklas inom bolaget och blir del av en fin gemenskap där alla har möjlighet att vara med och påverka verksamheten och resan framåt.

Välkommen till teamet hos SunStreet Energy!

I det här uppdrag samarbetar vi med rekryteringsföretaget Skills Rekrytering. Din ansökan registrerar du på https://skillsrekrytering.se/lediga-jobb/ senast den 8 september 2024. Urval och intervjuer kan ske löpande under ansökningsperioden. Frågor om tjänsten besvaras gärna av rekryteringskonsult Julia Öhrberg Nyberg på 073-096 18 15.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
08 september 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se