Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Servicetekniker till Swecon

Sista ansökningsdag
27 september 2024 (17 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du arbeta och utvecklas inom ett marknadsledande företag med Volvos starka varumärke inom anläggningsmaskiner? Då kan du vara den vi söker till vår anläggning i Västerås!

Information om uppdraget:

Vi söker en erfaren, driven och engagerad servicetekniker för entreprenadmaskiner. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett företag där laganda, arbetsglädje och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet.

Rollen som Servicetekniker innebär att utföra service och reparationer på Volvos entreprenadmaskiner. Arbetet innefattar allt från montage av olika utrustningar, akuta reparationer till förebyggande underhåll och arbetet utförs både på plats hos kunden eller på vår anläggning. Du kommer även vara delaktig i utveckling av arbetsuppgifterna och verksamheten och vi kvalitetssäkrar utförda arbeten via ”egenkontroller”. Du kommer att jobba i team som stöttar varandra och du är självklart delaktig i utvecklingen av arbetsuppgifterna och verksamheten. Vi ser till att du redan från start får de utbildningar du behöver inom Volvo CEs maskiner för att du ska klara dina arbetsuppgifter på ett bra sätt.

Vi erbjuder dig ett spännande och fartfyllt arbete som ger utrymme för initiativtagande och eget ansvar. Du har många kontaktytor, både externt och internt, och tas emot av ett härligt gäng nya kollegor.

Tjänsten är en rekrytering till vår kund och där du blir direktanställd av Swecon.

Detta söker vi:

Har du:

Ett genuint maskin- och motorintresse - bilar, entreprenadmaskiner, lastbilar, traktorer
Kunskap inom el, teknik och hydraulik
Behärskar svenska i såväl tal som skrift
Kunskaper i engelska
Goda datorkunskaper
Körkort B

Har du även krankort eller truckkort är det meriterande.
Är du:

Strukturerad
Kreativ och lösningsorienterad
Disciplinerad och självgående
Serviceinriktad
Kundfokuserad med ett förtroendeingivande uppträdande


Vi jobbar löpande med urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Vänta därför inte med din ansökan utan skicka in den redan idag!

Sökord: mekaniker, servicetekniker, volvo, maskiner, reparation

Sökord: mekaniker, servicetekniker, volvo, maskiner, reparation
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 september 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com