Hoppa till innehåll

Lagerarbetare

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Antal tjänster
5
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Är du student eller har en annan sysselsättning på minst 50 % och vill arbeta extra vid sidan, har du hittat rätt. Här får du möjligheten att arbeta på timme hos en av våra kunder, där du får chansen att arbeta tillsammans med ett team. Du behöver vara flexibel och kunna hoppa in med kort varsel vid vakanser. Du kommer även få möjlighet att planera ditt schema vecka för vecka. 

Är du en driven, ansvarstagande och flexibel person med en vilja att utvecklas inom lager och logistik? Trivs du med varierade arbetstider och ett fysiskt arbete? Då har du kommit rätt och är välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Hos oss får du arbeta hos en eller flera av våra kunder och samla på dig erfarenheter och kompetens från en fartfylld bransch



Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och skapa en bra chans till att fylla på ditt CV. På Randstad kan vi erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV.

Ansvarsområden

  • Kontakt med leverantörer och chaufförer
  • In- och utleveranser
  • Lastning och lossning
  • Sortering av gods


Kvalifikationer

  • Kunna vara tillgänglig på vardagar och helger
  • Minst 1 år kvar av pågående utbildning
  • B-körkort 
  • Truckkort A-B
  • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
  • Goda kunskaper i engelska, tal och skrift

För att trivas i rollen ser vi att du har god samarbetsförmåga och en vilja att utvecklas. För dig är det lika viktigt att ha kul på jobbet som att göra ett bra jobb, och du motiveras av att leverera goda resultat. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.



Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 september 2024 (75 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se