Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

För vår kund letar vi efter en Country IS Controller.

Arbetsbeskrivning:

Vår kund söker en Country IS Controller för avdelningen för landsinformationssystem. Tjänsten innebär bland annat kontroll- och redovisningsuppgifter samt ansvar för IS/IT-tjänster i Sverige. Detta inkluderar globala IS-tjänsteallokeringar till affärsverksamhet, kostnader för landspecifika IS-tjänster och rapportering av totala IS-kostnader.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Hantera månadsavslutningsprocessen enligt strikta tidsfrister, inklusive avstämningar och rapportering av IS-kostnader.
  • Allokering av IS/IT-kostnader till lokala affärsområden.
  • Ledning av finansiell planering och analys avseende landets IS/IT-budget samt förberedelser för prognoser. Budgetomslag på 55 miljoner USD.
  • Efterlevnad, inklusive relevanta SOX-kontroller.
  • Dagliga uppgifter inom ansvarsområdet, såsom uppföljning av tidsregistrering, hantering av fakturor, ad hoc-rapportering, hantering av IS-tillgångar, förslag till IS-investeringar.
  • Kontinuerlig förbättring inom ansvarsområdet.
  • Andra begärda uppgifter och rapportering enligt krav från ledningen.
  • Delta i företagets Controller-community för svenska Controllers och IS Controllers.

Erfarenhetskrav:

  • Kandidatexamen inom ekonomi eller närliggande
  • Minst 3 års erfarenhet som Controller

Din ansökan

Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning.

Om oss

Quest Consulting är ett auktoriserat konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella.  

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se