Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Grafisk designer sökes!

Sista ansökningsdag
27 september 2024 (26 dagar kvar)
Publiceringsdatum
28 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Ta nästa steg i din karriär: Bli Happy Works nya grafiska designer och skapa innovativa utbildningslösningar för ledande företag! Är du kreativ, driven och har en passion för grafisk design? Vill du vara en del av ett dynamiskt team som omvandlar komplex information till engagerande utbildningar? Då är denna tjänst något för dig! Urvalet sker löpande, så vänta inte - skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten:
Happy Works söker en grafisk designer med fokus på att skapa visuellt tilltalande utbildningar för företag i olika branscher. Du kommer att arbeta i ett flexibelt, kreativt team där du tillsammans med producenter, projektledare och manusförfattare omvandlar fakta och text till engagerande grafik. Tjänsten är på deltid och arbetet utförs helt på distans.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, vilket innebär att du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Happy Works. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten ska skickas till info@pn.se

Arbetsuppgifter:
Som grafisk designer hos Happy Works kommer du att ha varierande och kreativa arbetsuppgifter. Exempel på uppgifter inkluderar:
  • Förvandla fakta till pedagogiskt anpassade utbildningar genom grafik och user experience.
  • Samarbeta med manusförfattare för att omvandla text till visuellt material.
  • Följa grafiska riktlinjer från kunder och utveckla ny grafik som stämmer överens med deras varumärkesprofil.
  • Leta efter bilder i kundernas bilddatabaser samt skapa ny grafik som uppfyller unika lösningar för varje projekt.
Vi söker dig som:
  • Har tidigare erfarenhet inom grafisk design.
  • Har erfarenhet i både Adobe suit och Figma.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen hos Happy Works. Du är noggrann, driven och prestationsinriktad, med en stark känsla för ordning och struktur. Du är lite av en perfektionist och har ett öga för detaljer. Organisatorisk förmåga är en av dina starka sidor, och du arbetar effektivt både självständigt och i team. Du är flexibel och kan hantera flera projekt samtidigt, samtidigt som du behåller fokus och levererar hög kvalitet inom deadlines.

START: omgående

OMFATTNING: deltid

STAD: endast distansarbete

URVAL: sker löpande

KONTAKT: Mira Pedernera, mira.pedernera@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via e-post, men om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 september 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!