Hoppa till innehåll

Projektledare och konceptutvecklare

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

PåPrevas tror vi påatt teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar ochhar full tilltro till attdu som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro påmänniskan ochärövertygade om att din utvecklingär vår utveckling. Vi vet ocksåattvår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur påjust det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen.Hello Opportunity!Vi söker dig som är redo att växa in i rollen som projektledare och ta över efter en av våra medarbetare som snart går i pension. Denna position erbjuder en bred och dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att engagera dig i konceptutveckling samt sälj- och offertbearbetning.Hello team!Avdelningen du blir en del av arbetar med kundåtagandeprojekt som sträcker sig från enkla reservdelsordrar till avancerade specialbyggda maskiner och automatiserade robotceller. Vi är verksamma främst i Sverige, med fokus på Mälardalen, men vi har även internationella kunder.Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team av 16 personer. Tillsammans med våra el- och mekanikkonstruktörer, automationsingenjörer (PLC- och robotprogrammerare) samt mek- och elinstallatörer, följer vi projekten från offertstadiet till slutförande. Vår metodik innebär att vi bygger och testar så mycket som möjligt i vår verkstad innan leverans, och din roll är avgörande i varje steg av processen.Och du, vi har helt nya härliga lokaler på Tunbytorp i Västerås som invigs i dagarna!Hello mission!Som projektledare kommer du att vara involverad i alla faser av projekten, från idé till CE-märkning. Vi söker en hands-on person med starkt tekniskt intresse och förmåga att kommunicera flytande på svenska och engelska. Erfarenhet från vår bransch är starkt meriterande.Du bör ha god erfarenhet av projektbudgetering, uppföljning, inköp och arbetsfördelning. Har du dessutom arbetat med systemprojekt som inkluderar både hård- och mjukvara, har du utmärkta förutsättningar för att lyckas i rollen.

Hello Team Player!För oss är gemenskap och delaktighet viktigt där alla bidrar med sin kunskap i en lärande miljö. Trivs du att arbeta i en familjär atmosfär där vägen från idé till handling är kort och möjligheten att göra skillnad stor så är Prevas något för dig. Vi erbjuder spännande uppdrag, trevliga kollegor, en inspirerande arbetsmiljö och individuella utvecklingsplaner. Vi strävar alltid efter att finna rätt upplägg som passar just digför att få ihop livspusslet.

Även om du inte känner dig helt speglad i varje jobbkrav som listas i annonsen uppmuntrar vi dig ändå att kontakta oss och ansöka! Forskning har visat att kvinnor och underrepresenterade grupper ofta bara ansöker när de känner sig 100% kvalificerade. Vi är engagerade i att skapa ett rättvist, inkluderande företag med mångfald och vi uppmuntrar starkt sökande av alla kön, åldrar, etniciteter, kulturer, förmågor, sexuell läggning och livserfarenhet att ansöka.

Hello Next Step!Du är varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Sandra Hansson, sandra.hansson@prevas.se omdu vill veta mer om tjänsten eller helt enkelt bara vill ha en öppen dialog kring en gemensam framtid.Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
02 november 2024 (138 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se