Hoppa till innehåll

Automationsingenjör

Sista ansökningsdag
08 februari 2025 (160 dagar kvar)
Publiceringsdatum
22 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

PåPrevas tror vi påatt teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar ochhar full tilltro till attdu som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro påmänniskan ochärövertygade om att din utvecklingär vår utveckling. Vi vet ocksåattvår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur påjust det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen.

Är du redo att ta nästa steg i din karriär efter semestern? Som ledande inom automation i Mälardalen erbjuder vi på Prevas en unik möjlighet att bli en del av ett framstående team. Prevas växer i Västeråsoch söker flera nya kollegor – är du en av dem?

Vi erbjuder dig en spännande resa där du får arbeta med banbrytande automationslösningar och industriell IT inom process-, produktions- och verkstadsindustrier. Hos oss blir du en nyckelspelare i utvecklingen av applikationer för styrning och övervakning av utrustning och anläggningar med PLC, HMI och SCADA-system. Våra projekt sträcker sig över hela regionen, och vi är stolta över att kunna erbjuda en arbetsmiljö som främjar innovation, samarbete och personlig utveckling.

Din roll som automationsingenjörSom automationsingenjör hos oss blir du en teknisk expert och en viktig del i våra projekt. Du kommer att leda eller delta i projekt där du driver förbättringar och ger värdefullt stöd i det dagliga arbetet. Vi erbjuder en varierad arbetsdag med uppdrag som spänner från enskilda automationsprojekt till kompletta leveranser för olika industrisegment – både inhouse och ute hos våra kunder.

Vi söker dig med rätt erfarenhet och ambitionFör att trivas i rollen ser vi att du har minst 5 års erfarenhet av PLC-programmering och HMI-utveckling. Det är en fördel om du också har kunskap inom elkonstruktion, reglerteknik, instrumentering och elektriska komponenter. Erfarenhet av projektledning och teknisk projektledning samt kompetens inom industriella styrsystem som t exABB 800xA, Siemens, Mitsubishi, Allen-Bradley eller SCADA är starkt meriterande. Körkort är önskvärt då resor kan förekomma. Svenska och engelska, både i tal och skrift, är önskvärt.

Vi tror på teknikens förmåga att förbättra världen, men vi tror också på människan och att din utveckling är avgörande för vår framgång. Vi värdesätter samarbete och att stötta varandra, samtidigt som vi har roligt längs vägen. Dina utvecklingsmöjligheter är många, och uppdragens karaktär anpassas efter din kunskap, ambition och intresse. Hos oss har du möjlighet att sätta riktningen, och vi finns där för att hjälpa dig att nå dina mål.

Vi är stolta över att vara regionens ledande konsultleverantör med ca 200 medarbetare på Prevas i Mälardalen. Vi strävar efter att erbjuda våra medarbetare ännu fler utvecklingsmöjligheter och våra kunder tillgång till spetskompetens och innovativa lösningar. Kort info Prevas Västerås: Prevas Västerås

Låter detta spännande? Kontakta gärna rekryteringsansvarig Peter Suvanto på 070-269 07 47 eller Henrik Johansson 070-496 71 50.

Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser

Prevas värdegrundGemensamma kärnvärden är nyckeln till vår framgång. De banar vägen för bättre kommunikation och samarbete, minskar behovet av detaljerade regler och förordningar och gör vår organisation mer agil och dynamisk. Att dela värderingar ger större frihet att agera utan detaljerade regler. Att dela gemensamma värderingar betyder inte att vi alla är lika. Vi älskar skillnader och främjar mångfald. Vi tror att unika individer är viktiga för att skapa starka och framgångsrika team. Våra värderingar styr vårt dagliga beteende gentemot både kunder och medarbetare. När vi respekterar våra värderingar och uppträder i enlighet med dem, ger vi uttryck för vår företagskultur. På Prevas sammanfattar vi våra värden i akronymen BOAT – Business driven, Open-minded, Active och Team player.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
08 februari 2025 (160 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se