Hoppa till innehåll

Avlösare till 8-årig flicka

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker dig, som verkligen vill arbeta med människor i deras föränderliga vardag, efter deras behov och förutsättningar. Har relevant erfarenhet, utbildning och självklart är lyhörd och ger ett bra bemötande mot både kunder och medarbetare.

Passar det in på dig?

Då kommer du trivas hos oss!

Personstöd är ett lokalt familjeägt företag med ca 200 medarbetare, som tillhandahåller personlig assistans, daglig verksamhet samt avlösar- och ledsagarservice. Vår gemensamma värdegrund vilar på ledorden Kvalitet, Trygghet, Omtanke.


Just nu söker vi en avlösare.

Som avlösare är arbetsuppgiften att avlösa föräldrarna och tillfälligt ta över omvårdnaden om barnet. Arbetet utgår från kundens hem en dag i veckan, ca tre timmar, under helgen. Kunden är bosatt i Västerås.

Du kommer att ta hand om en mysig 8- årig flicka med lindrig intellektuell funktionsnedsättning och språkförsening. Du behöver vara tålmodig och använda dig av ett enkelt språk och gester för att kommunicera. Vi ser också att du som söker är lugn och trygg i dig själv samt kan arbeta efter ett lågaffektivt bemötande.

Perfekt extra jobb vid sidan om för den som studerar eller vill jobba extra.

Rekryteringen sker löpande och kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatumet. Enligt vår policy kommer ett utdrag ut polisens belastningsregister att genomföras innan anställning.

Låter det intressant så skicka in din ansökan redan idag.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 juli 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se