Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Gruppträningscoach på heltid till Factor Gym

Sista ansökningsdag
14 september 2024 (12 dagar kvar)
Publiceringsdatum
14 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en energisk och passionerad träningsentusiast som älskar att inspirera och coacha andra? Vill du bli en viktig del av ett sammansvetsat team och bidra till en gladare och mer hälsosam vardag för våra medlemmar? Då är du den vi söker till vårt team på Factor Gym!

Tjänstebeskrivning
Vi söker nu en passionerad och energisk Gruppträningscoach som kan inspirera och motivera våra medlemmar. Som Gruppträningscoach på Factor Gym kommer du att leda olika typer av gruppträningsklasser, från högintensiva intervallpass till klassiska skivstångspass. Du är med och skapar de olika passens innehåll för att sedan leda grupperna på egen hand. Passen är vanligtvis ca 30 minuter långa vilket ställer krav på dig som coach att vara effektiv och ha förmågan att hinna se varje individ i gruppen under relativt kort tid.

Utöver gruppträningspassen du leder så ansvarar du även för att anläggningen är hel och ren samt att alla medlemmar är glada och nöjda. Du är hela tiden en ambassadör för Factor Gym och representerar våra värderingar. För dig som vill utvecklas och utbilda dig vidare på området så finns goda möjligheter till kompetensutveckling och externa utbildningar. Vi stöttar alltid medarbetare som vill ta nästa steg med oss. Vi uppmanar även våra Gruppträningscoacher som har bakgrund inom och intresse för personlig träning att dryga ut arbetstiden när tillfälle ges genom att hålla i PT-pass i kombination med sina ordinarie uppgifter.

Factor Gym erbjuder olika träningspass morgon till kväll under veckans alla dagar. Du kommer följa ett roterande arbetsschema som skiftar under en treveckorsperiod.

Personprofil
Vi söker dig som har ett genuint intresse för träning och människor. I rollen som Gruppträningscoach är det viktigt att du tycker om att leda andra människor och tala inför/coacha större grupper. Våra medlemmar ska känna sig trygga, glada och inspirerade under träningspassen.

Det är ett stort plus om du har jobbat som Gruppträningscoach tidigare, men inget krav. Du skulle även kunna ha en bakgrund på andra sätt inom träning, idrott och hälsa. Ett krav är dock att du åtminstone har någorlunda erfarenhet av träning med skivstång och grundläggande koll på de olika olympiska lyften. Men det absolut viktigaste för oss i denna tjänst är din personlighet. Du kommer jobba intensiva dagar där du hanterar många olika typer av människor. Det är därför viktigt att du har en genuin passion för att vilja coacha och hjälpa andra i deras träning. Du har en hunger för att lära dig och en nyfikenhet när det gäller träning och hälsa.

Övrigt
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Varierande schema med både förmiddags-, eftermiddags- samt helgpass
Plats: Västerås
Start: Omgående/enligt överenskommelse

Om PerformIQ
PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Alfred Domberg på 073-353 75 07. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Välkommen med din ansökan!

PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 september 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Alfred Domberg på 073-353 75 07. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!