Hoppa till innehåll
Peab AB logotyp

Rörinspektör

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Om tjänsten

Att arbeta inom Peabs organisation rörinspektion/trycksättning är ett omväxlande arbete med stort egen ansvar. Arbetet innebär att med hjälp av specialiserad utrustning utföra rörinspektion i fastigheter och mark men även andra arbetsuppgifter inom området förekommer vid behov. För att fungera i rollen behöver du också vara flexibel för att kunna hantera bredden av de uppdrag du får samt kunna lösa de problem/utmaningar som kan uppstå.

Kompetenser och personliga egenskaper

Personliga egenskaper värderas högt! Eftersom våra framgångar bygger på lagarbete och individens kompetens söker vi någon med god samarbetsförmåga. Den person vi söker har god och mångårig erfarenhet av rörläggning, rörinspektion och spolning samt gärna utbildning och behörighet inom området. Vi ser att gärna att du har certifiering inom STVF, auktoriserad Rörinspektör. Meriterande är om du har arbetat med någon form av vatten och avloppsinstallationer. Arbete på annan ort förekommer och ibland övernattningar. Rörinspektion utgår från Västerås. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Kontakt

Vi tillämpar löpande urval för tjänsten. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta HR-partner Madeleine Esping, madeleine.esping@peab.se

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 augusti 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.