Hoppa till innehåll
Peab AB logotyp

Entreprenadingenjör

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Entreprenadingenjör med ekonomiskt intresse

Vill du arbeta i en roll där du får jobba mitt i projekten, nära projektchef och platschef inom byggbranschen? Här är din möjlighet att bli en del av Peab som är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag.

Som entreprenadingenjör hos oss på Peab ges du möjligheten att få arbeta med flera intressanta områden inom en organisation med goda värderingar och stort hållbarhetsfokus.

Rollen som entreprenadingenjör

Som entreprenadingenjör på Peab har du en viktig och central roll och du är vanligen involverad i samtliga skeden i projektet, dvs från anbudsstart till färdigställande. Det är en varierande roll med stor bredd av stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter där du har möjligheten att vara med och bidra i många olika delar.

Du arbetar bland annat med planeringen av byggprojektet, inköp av material, budgetuppföljning och kontraktsadministration. I rollen ingår även att upprätta anbudskalkyler, produktionskalkyler, tidplaner, ändrings och tilläggsarbeten.

Som entreprenadingenjör arbetar du nära projektets platschef, projektchef och arbetsledare. Utöver detta har du mycket kund- och leverantörskontakter.

Vi erbjuder dig ett mycket varierat och spännande arbete. Du får stort utrymme för påverkan i din roll och på projektets framgång. Vi är det lokala byggföretaget med familjekänsla samtidigt som vi har styrkan och resurserna i en stor koncern. Hos oss får du värdefulla nätverk, bra verktyg och en ständig kompetensutveckling.

Din profil

Vi söker dig med flerårig erfarenhet från byggbranschen. Vi ser gärna att du har högskoleingenjörsutbildning eller likvärdig byggteknisk utbildning.

Vi ser att du som söker har ett intresse för ekonomisk styrning och uppföljning samt är van att arbeta med uppsatta tidplaner.

Som person är du strukturerad och gillar ordning och reda. Du har vana av och kan hantera många saker parallellt. Du trivs med en stor kontaktyta, är relationsskapande och ser vikten av att bygga och underhålla goda relationer både internt och externt.

Det ska kännas självklart för dig som söker att du kan stå bakom och leva efter våra kärnvärden, jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

Tillgång till körkort och bil är en fördel då entreprenadingenjören utgår från våra produktionsarbetsplatser.

För frågor om tjänsten kontakta Arbetschef Johan Jansson 073-337 53 36 eller allmänt kring Peab, HR Koordinator Celie Lindh 072-533 46 01.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.