Hoppa till innehåll

Personlig assistent till 11 årig pojke

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Jag söker nu en ny assistent

Jag är en pojke på 11 år men i utvecklingen så är jag någonstans mellan 2 till 3 år. Jag är snabb, busig och påhittig. Så det är bra om du är tålmodig, flexibel när allt händer snabbt och är lugn när saker kanske går fel.

Jag tycker om gosedjur, lekparker, vatten och musik. Det är bra om du har kunskap och erfarenhet av autism. Jag är mycket social och vill ha kontakt och träna på att hålla samtal.

Du kommer att arbeta där jag är, i hemmet eller ute på aktiviteter. Jag behöver hjälp med mat och medicin via sondknapp på magen. Behöver också hjälp med viss praktisk hygien. Du behöver ha förmåga att vara närvarande mentalt även när det känns tråkigt och repetitivt ibland.

Arbetet är förlagt framför allt helger och/eller eftermiddag på vardagar, men även kväll på vardagar + förmiddag på loven.

Kundens krav och önskemål

  • Rökfri
  • Fri från katt och häst då allergi finns i familjen.
  • Kunskap och erfarenhet av autism


Ansökan läses av oss på Novasis samt kunden och dennes anhöriga så det är av vikt att skicka med cv och personligt brev vid din ansökan för att ha chans att gå vidare i rekryteringen.

Vanlig förekommande arbetsuppgifter när du arbetar som personlig assistent är bland annat att tillgodose kundens grundläggande behov som hygien, förflyttningar och hushållsarbete med mera.

Stundtals kan det vara ett variationsrikt arbete beroende på kundens hälsa.

Du blir en aktiv del av kundens vardag så dennes liv blir en helhet som denne kan vara med att påverka och leva det liv den vill leva.

Novasis ledord är trygghet, frihet och närhet.

Vi har alltid individen i fokus och är måna om både kund och assistent.

Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Kommunal/Fremia personliga assistenter.

Novasis AB samordnar personlig assistans över hela landet och kan stundtals ha flera olika publicerade annonser. Rekryteringsprocessen medför hög arbetsbelastning på våra medarbetare vilket gör att vi inte kan ta ansökningar eller frågor via telefon. Vi kommer endast ha möjlighet att behandla ansökningar inkomna via mail.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se