Hoppa till innehåll
Norvatek logotyp

Montör / Svetsare

Publiceringsdatum
18 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Svetskunnig montör till Norvatek i Västerås


Vill du vara med och växa med oss? Vi storsatsar och utvecklar i Västerås och söker därför fler kollegor till vårt grymma team, som består av 13 medarbetare. Vi kommer nu också satsa på renoveringar så vi söker flera montörer med svetserfarenhet. Är du en kunnig och självgående montör / svetsare eller har du annan teknisk erfarenhet med ett intresse av montage? Då kanske du är den vi söker!

Vatten och avlopp är avgörande för att både din vardag och samhället i stort ska fungera. Vi tycker det är fantastiskt att arbeta med något som gör livet lättare för så många människor varje dag. Renoveringsbehovet i Sveriges vatten- och avloppssystem är stort så det finns mycket jobb att göra.

Norvatek kännetecknas av en stark gemenskap och korta beslutsvägar. Vi sätter arbetsmiljön och säkerheten främst och det är en självklarhet att arbetet skall kunna utföras säkert. Med rätt hjälpmedel skapar vi de bästa förutsättningarna - tillsammans. Hos Norvatek får du en trygg arbetsgivare som verkar i en stabil bransch med goda framtidsutsikter. 

Gustav Angervall, montör berättar om hur det är att jobba som montör hos Norvatek

 "En vanlig vecka på Norvatek är full av spännande utmaningar och samarbete. Vi jobbar två och två i våra team och tillsammans med min kollega reser vi kortare sträckor (oftast under en timma) i vår servicebuss. Bussen är fullastad med verktyg för svetsning, VVS, betongarbete och snickeri. Vi installerar och underhåller pumpstationer, tar emot betongelement från lastbilar och mobilkranar, och löser tekniska problem noggrant. Ibland behöver vi göra arbeten lite längre bort och vi har ungefär 30 övernattningar per år.

Det roligaste med jobbet är den stora variationen i arbetsuppgifter. Från att svetsa och montera till att lösa problem och samarbeta med kollegor - varje dag är unik och utmanande. Som en del av vårt grymma team känner jag mig trygg och ser fram emot att vara med och växa med företaget.”

Dina egenskaper:
Till rollen som montör / svetsare söker vi dig som är engagerad, noggrann och driftig och som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. Detta är ett fysiskt krävande arbete, och därför behöver du vara i god fysisk form. Vi värdesätter att du är van vid att arbeta med handverktyg, har ett tekniskt intresse och är en händig person. Du utför dina arbetsuppgifter noggrant med ett kvalitetstänk samt gillar att lösa problem.

Till rollen som montör / svetsare söker vi en lagspelare som är mån om att skapa ett gott samarbete med dina kollegor och därigenom ge god service till kunderna då tjänsten kan innebära kundkontakter. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna då en god teamkänsla och gott samarbete är det som kännetecknar vårt bolag.

Dina kunskaper:
Har du några års erfarenhet av monteringsarbeten i fält är det ett plus. Lämpliga erfarenheter kan vara snickare, svetsare, VVS montör, betongarbetare, verkstadstekniker, mekaniker, stenläggare m.m.  

  • Förståelse för samt kan kommunicera på svenska
  • B-körkort är ett krav
  • God system- och datavana
  • Svetskunnig

Några ord från Lucas Keogh, platschef
"Norvatek är en stor och växande aktör i en framtidsbransch där vi har stora möjligheter med en offensiv ägare. Vi är i en uppbyggnadsfas och vi vill att du är med i det arbetet. Vi kommer att bestå av fyra delområden, Montage - Service/Renovering - Entreprenad och äger hela processerna i de olika områdena.

Vi jobbar ständigt med medarbetarnas trivsel genom att låta medarbetarna utvecklas, ta ansvar och vara delaktiga i frågor från stort till smått. Vi har en platt organisation med närhet till kollegorna även om vi är spridda geografiskt över landet. Det finns mycket kompetens inom de olika avdelningarna i företaget och det är alltid lätt att ta hjälp av en kollega oavsett avdelning eller roll."

Norvatek erbjuder
Som montör / svetsare blir du en del av en platt, prestigelös organisation med framåtblick och nära till beslut. Vi har god laganda och arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Norvatek har 80st anställda på flera orter. Vi har en intressant orderportfölj och för dig som lockas av att vara med och ta företaget till nästa fas är detta ett jobb med framtidsmöjligheter! 

Kontakt och ansökan
Ansvarig för denna rekrytering är Lucas Keogh, lucas.keogh@norvatek.se men frågor besvaras även av HR-support Sven Hagberg, hr-support@uniwater.se. Observera att vi endast tar emot ansökningar via ansökningslänken på grund av GDPR. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. 

Ansöker gör du genom ansökningsknappen, där du bifogar kort beskrivning om dig själv och vad du jobbat med. 

Välkommen i gänget!

 

Om företaget
Norvatek (Nordiska VA Teknik AB) är en del av Uniwater - en av Nordens ledande grupper med specialister inom VA-infrastruktur. Övriga dotterbolag inom koncernen är ABAT, ASB VA-automation, Aquasvea, Dala Kommunalteknik, ELVA, Emendo, IBAB, IBECO, Proco Services, Rostfria VA-system, Svanesunds rör och Tonisco. Tillsammans bildar områdena en unik bredd av specialisttjänster och produkter för utveckling av VA-infrastruktur.

Norvatek logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 oktober 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup