Hoppa till innehåll

Undersköterska för extrajobb

Publiceringsdatum
17 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om oss

Mottagning Bergmästaren är en privatläkarmottagning med inriktning hälsa och psykiatri. Vi erbjuder såväl preventiva som utredande och rehabiliterande insatser. Vi har växande mottagningar i Uppsala och Västerås samt vårt huvudkontor med stor mottagningsverksamhet i Falun. Nu behöver vi en medarbetare för arbete extra vid behov till vår Västerås-enhet som ligger i området Hässlö. 

Som undersköterska stöttar du verksamhetens läkare i praktiska frågor, bemannar receptionen samt tar emot våra patienter och registrerar betalningar. Viss administration förekommer. En central uppgift i tjänsten är också att ta prover (företrädesvis urinprover och blodprover). I arbetet ingår också uppgifter som plocka upp varor, förbereda kaffe och städning av lokalen. I förlängningen kommer möjlighet finnas till ytterligare arbetsuppgifter och ökad anställningsgrad.

Arbetsomfattning

Vårt behov är en person som kan arbeta i Västerås extra vid sjukdom eller hög arbetsbelastning.


Är du den vi söker?

Vi söker en undersköterska med intresse för att utvecklas inom området provtagning (drogtest, venösa blodprover, EKG och spirometri). Du har ett varmt bemötande, är lösningsorienterad och trygg i sig själv. Flytande svenska i tal och skrift samt god datavana är ett krav. Vi ser gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning (t.ex. pension,  studier).

Ansök

Är du intresserad av tjänsten? Ansök redan idag genom att skicka din ansökan via Ledigajobb.se.

Tillsättning av tjänst

Urval sker löpande, tjänsten planeras att tillsättas under september månad.


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
17 augusti 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se