Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Erfaren traversförare

Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Erfaren traversförare och truckförare sökes till spännande roll. Bli en del av ett dedikerat gäng som arbetar med slutmontage av generatorer och motorer. Med din expertis kommer du att vara nyckeln till smidig materialhantering, samtidigt som du även stöttar andra avdelningar. Låt din erfarenhet och metodiska färdigheter ta plats i en roll där säkerhet och logistik är i fokus.


Hur ser en arbetsdag ut?


Som materialförare kommer du att vara en viktig spelare som förflyttar skrymmande och tunga material med precision och säkerhet. Genom att använda både travers och truck kommer du att stötta teamet på ca 45 personer i slutmonteringen av generatorer och motorer, samtidigt som du hjälper andra avdelningar. Prioriteringar och noggrannhet är nyckeln när du hanterar vikter upp till 70 ton. Traversutbildning (Typ A-B, E-F) och truckutbildning (A2-A3, A4, B1-B3) är ett krav för denna spännande roll.


Är du rätt person för jobbet?


Vi söker dig som är en erfaren travers- och truckförare. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från industriell logistik och har hanterat större och skrymmande material.

Behörighet
  • Travers typ A, B, E och F
  • Truck A2, A3, A4 och B1, B2, B3
Ansök idag!

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Charlotte Sundell, 072-2541528, om du har några frågor eller funderingar.


Lernia är vägen framåt


Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 september 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.